Bjorg Turid Engeland_ny_web
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Bjørg Turid Engeland

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene du gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Derfor er det viktig for meg at du blir ivaretatt og får en god opplevelse med både salgsprosessen og kjøp av nytt hjem. Jeg sitter med god kunnskap og erfaring om bolighandel og vil følge deg godt opp i en ellers krevende prosess. Jeg er nøye, tilgjengelig, jobber effektivt og bruker systemene for å gjøre det enkelt for deg i din boligreise. Mitt mål er at du skal bli 100% fornøyd. 

Jeg har vokst opp på Sørlandet og flyttet til Stavanger for over 10 år siden.

Jeg trives godt med det regionen har å tilby. I en aktiv hverdag samler jeg energi ved å være med familie og venner ut på tur både til fots, på ski og i kajakk.


Dette sier kundene om meg
Bjørg Turid var svært profesjonell og alltid tilgjengelig. Hun var proaktiv og alltid i forkant. Ja, hun tok med seg interessenter på privat visning. Fikk igang budrunde og oppnådde pris over forventning. Skal jeg noen gang selge bolig, så er det aldri tvil om at dette blir Bjørg Turid!
Bjørg Turid verdsetter klientens meninger og tar dette med på både bilder og i prospekt. Hun gir gode råd underveis og har også hjulpet i forbindelse med nytt kjøp. Fantastisk dame med masse kunnskap og varme. Kan varmt anbefale henne til andre!
Hun var aktiv, ryddig, vennlig, informativ. Hun var alltid i forkant; vi trengte aldri å etterspørre noe i prosessen fram mot salget. Terningkast 7!
Bjørg Turid Engeland
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Bjørg Turid Engeland

Telefon 51 81 29 95

Lurer du på noe?

Bjørg Turid Engeland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Mariero

Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Eiendomsmegler MNEF

Katrine Hodne Håland

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Grande

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Christian Hauge