Caroline_Victoria_Meling_Ny_Web
Eiendomsmegler

Caroline Victoria Meling

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene du gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. 
Tidlig i prosessen legger jeg en detaljert plan med kunden, slik at det er lett å holde oversikt på hvilke trinn salgsprosessen innebærer. Jeg følger deg som selger fra A til Å, slik at du skal følge deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er viktig med tett oppfølging, raske tilbakemeldinger og tilgjengelighet for både kjøper og selger.
Velger du meg som megler kan du være trygg på at du får en megler som står på for å oppnå best mulig pris for din bolig. 
Jeg har alltid en klar plan for salget, tilpasset hver enkelt bolig.

Jeg er oppvokst i Stavanger og har siden 2012 jobbet innen eiendomsmeglerbransjen. Jeg har gjennom årene opparbeidet meg en solid og allsidig salgserfaring med hovedfokus på områder i og rundt Stavanger.

Foruten et sterkt engasjement for eiendomsmegling bruker jeg fritiden på min familie og venner. Jeg er utover dette interessert i musikk, interiør, reiser og hytteliv.
Dette sier kundene om meg
Totalpakken. Presentasjonen på det første oppdragsmøtet - gjennomarbeidet presentasjon, flott materie, detaljert og forståelig prising - veldig lett å undertegne på avtalen.
Hovedgrunnen var at vi har avtale gjennom Danske Bank, som gir fordelser til ansatte. At jeg fikk tildelt Caroline Victoria Meling som megler var et stort pluss. Da hun var utrolig positiv og har et vinnende vesten. Hun håndterte hele prosessen proffesjonelt og effektivt.
I Caroline følte jeg at jeg fikk en samarbeidspartner. Hun var meget behagelig og profesjonell. Hun ga gode råd i forbindelse med fotograferingen, og deltok aktivt i denne. Jeg falt også for Krogsveens konsept Lime - Caroline levde absolutt opp til dette - hun ga litt mer (mye er) i forhold til de andre meglerne jeg var i kontakt med.
Caroline Victoria Meling
Eiendomsmegler

Caroline Victoria Meling

Telefon 51 84 15 51

Lurer du på noe?

Caroline Victoria Meling svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Stavanger

Eiendomsmegler

Agnethe Goa

Eiendomsmegler

Dan Gunnar Søyland

Eiendomsmegler

Magnus Stokstad Fjell

Eiendomsmegler

Marianne Bryne

Eiendomsmegler

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler

Ronny Bertheussen

Eiendomsmegler MNEF

Finn Andre Hovde

Eiendomsmeglerfullmektig

Emma Fredrikke Jakobsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kåre Å. Sørnes

Regionleder / Eiendomsmegler

Kurt Frafjord

Salgskoordinator/Interiørdesigner

Therese Pettersen