Veronica Gjelsnesvangen_ny_web
Pluss-kontakt

Veronica Gjelsnesvangen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
V
Kort om meg
Når du skal i gang med din boligreise, som kjøp og salg av bolig er det en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Kjøp, salg og flytteprosess er ofte forbundet med mye stess, jeg og Krogsveen kan hjelpe deg med hele veien! Verdens enkleste boligreise. 

Tryggheten får du ved at jeg er svært pålitelig og disiplinert i arbeidet som blir gjort. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Som oppvokst i Lillestrøm og Aurkskog-Høland, og bosatt på Bjørkelangen, har jeg lokalkunnskapen fra begge steder som kommer til nytte, og sørger alltid for at resultatene blir best mulig. 

På fritiden bruker jeg mye tid med familie, og venner. For å klarne tankene etter en hektstisk dag, tar jeg gjerne en treningsøkt eller slapper av med fotball på TV. 
Dette sier kundene om meg
Fra første stund var prosessen preget av Veronica’s profesjonelle og vennlige håndtering. Hyggelig og lett kontakt mellom henne som megler og meg som selger. Veronica gjorde en fantastisk jobb og det er bare å takke! Det var en glede å jobbe med henne! Johan Aglen, selger av halvpart tomannsbolig på Bjørkelangen
Veronica gav et proff inntrykk og gav intrykk at gjøre sitt beste hele veien. Mest fornøyd med god info, tenk på allt og god service.
Veronica er en meget profesjonell og hyggelig megler, hun svarer deg bestandig når du ringer og er alltid tilgjengelig. Hun må du bruke! Espen Berg, selger av leilighet på Strømmen
Veronica Gjelsnesvangen
Pluss-kontakt

Veronica Gjelsnesvangen

Telefon 67 52 95 77

Lurer du på noe?

Veronica Gjelsnesvangen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Lillestrøm

Daglig leder / Eiendomsmegler

Per Inge Hunvik

Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Eiendomsmegler

Ellen Svenstad

Eiendomsmegler

Tobias Eggum Teie

Eiendomsmegler

Marius Løkken

Eiendomsmegler

Eirik Nguyen

Eiendomsmegler - Salgskoordinator

Reidun Engløkk

Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Lene Gran Jensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Idriss Eliassy

Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie Bergsløkken

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Valerie Colleou

Trainee

Tobias Nysæther Gulbrandsen