Tommy Sirnes_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Tommy Sirnes

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg er opptatt av å ivareta kundene mine og gjøre salgsprosessen trygg, god og enkel for deg. Når du skal selge er det viktig å velge en megler som er kunnskapsrik, engasjert og ikke minst har tid til deg. Hvert boligsalg er like viktig og mitt mål er alltid å oppnå best mulig pris for din bolig.

Jeg er bosatt i Fyllingsdalen og har et stort engasjement for boligmarkedet i denne bydelen, og det er med stolthet at jeg får selge boliger i hele Bergen. Med lokalkunnskap og målrettet markedsføring får jeg frem det beste ved din bolig. Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI, i tillegg har jeg også svennebrev innen tømrerfaget. 

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner. Jeg tilbringer gjerne fritiden på et av Bergens byfjell.

Ta kontakt i dag for hyggelig boligprat.

Dette sier kundene om meg

Veldig god oppfølging i løpet av hele prosessen, rask på spørsmål og svar samt tydelige og konkrete tilbakemeldinger og innspill, god tilgjengelighet.

Tommy Sirnes
Eiendomsmeglerfullmektig

Tommy Sirnes

Telefon 53 00 00 26

Lurer du på noe?

Tommy Sirnes svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Fyllingsdalen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Siren Helene Rundhovde

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel Midttveit

Eiendomsmeglerfullmektig

Maja Mulelid

Eiendomsmeglerfullmektig

Iselin Knudsen