Bard Harridsleff_ny_web
Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
viktig strategi for å gjøre både kjøper og selger fornøyd. Jeg kan vise til et stort kontaktnett av fornøyde kjøpere og selgere siden jeg begynte med eiendomsmegling i 2004.

Jeg er oppvokst i Moss, betrakter meg selv om patriot og har stor kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet. Vel så viktig for meg er det å tilbringe tid med familien og pleie min store lidenskap; fotball.
Dette sier kundene om meg
Har brukt Bård tidligere, og anbefalt ham til flere. Han utstråler kunnskap, kompetanse og trygghet, hele tiden med glimt i øyet. Han er ærlig, og sier fra umiddelbart om han er usikker på noe. Kommer til å anbefale ham videre!
Bård gjorde en veldig god og ryddig jobb i forbindelse med salget av en enebolig på Ekholt. I hele prosessen opplevde jeg Bård som en trygg og profesjonell megler.
Utrolig hyggelig og profesjonell hele veien og alltid tilgjengelig på tlf. Bård ga en utrolig trygghet til meg som selger og hadde enormt mye kompetanse og råd å dele selv om han hele veien påpekte at alt måtte passe meg som selger og at jeg bestemte.
Bård-Christer Harridsleff
Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Telefon 69 20 22 29

Lurer du på noe?

Bård-Christer Harridsleff svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmeglerfullmektig

Jacob Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl