Knut Dahl_ny_web
Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Jeg lover tett oppfølging gjennom hele prosessen. Det er viktig for meg at kunden holdes informert, forstår hva som blir gjort og ser verdien av dette. Jeg ser det som særdeles viktig at avtaler holdes og at jeg leverer det som er lovet. Tidlig i prosessen legger jeg en detaljert plan med kunden, slik at det er lett å holde oversikt på hvilke trinn salgsprosessen innebærer.

Moss er byen jeg er vokst opp i, her har jeg også bodd i hele mitt liv. Jeg startet å arbeide med eiendomsmegling i 2008 og har i 2018 10-års jubileum i bransjen.

Foruten et sterkt engasjement for eiendomsmegling liker jeg å leve et aktivt liv. Jeg mener det er viktig å holde seg i form og starter gjerne dagen med en løpetur før jeg drar på kontoret, noe som gir meg et godt grunnlag for å holde fokus gjennom resten av arbeidsdagen.
Dette sier kundene om meg
Anbefales på det varmeste. Faglig meget dyktig. Alltid tilgjengelig og strekker seg langt for å tilfredsstille selgers ønsker.
Meget behagelig og dyktig. Følger godt opp og forklarer og veileder gjennom hele salgsprosessen. Gir et meget ryddig inntrykk.
Knut har gjennomført salget for oss på en forbilledlig måte. Høyt servicenivå 24-7 når jeg sender e-post kl 23.00 en søndag og får svar 5 minutter etter. Kvalitet fra A til Å.
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl

Telefon 69 20 22 24

Lurer du på noe?

Knut Dahl svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmeglerfullmektig

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff