Steffen Kirkebye Jensen_ny_web
Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
For meg er det viktig å gi deg som kunde trygghet og være en faglig dyktig sparringspartner i forbindelse med kjøp og salg av eiendom. Jeg besitter stor kunnskap om boligmarkedet fra Vestby i nord til Råde i syd. Eiendomsmegling har vært mitt arbeid siden 2011.

Jeg er både født og oppvokst i Våler i Østfold, før jeg flyttet til Moss og Rygge der jeg nå bor. Familien samt fritidssysler som jakt og skikjøring gir meg stor glede utenom kontortiden, dette er tid jeg benytter til å koble av og hente grunnlag for lange dager i arbeid.
Dette sier kundene om meg
Jeg fikk veldig fort et godt inntrykk av Steffen. Han viser til stor kunnskap i eiendomsmarkedet og gav meg gode råd ifm. salgsprosessen. Han leverte hurtig og med høy kvalitet. Steffen har en veldig fin personlighet og er veldig lett å like samtidig som han raskt etablerer tillit til både selger og kjøper. Det er veldig enkelt for meg å gi Steffen mine beste anbefalinger!
Steffen var vår eiendomsmegler da vi solgte vår leilighet på Framnes. Vi hadde kostet på leligheten flere millioner og Steffen evnet å annonsere dette slik at vi fikk riktig pris på eiendommen. Steffen var veldig «på» i hele salgsprosessen. Han framsto for oss som ryddig og tillitvekkende. Vi hadde mye kommunikasjon om store og små temaer. Steffen var alltid tilgjengelig med råd - og som diskusjonspartner. Alltid med rask respons. Vi gir han vår beste anbefaling.
«Vi har benyttet Krogsveen avdeling Moss ved megler Steffen Kirkeby Jensen både ved salg av leilighet i Moss og nylig salg av enebolig i Rygge. Megler gjorde etter vår mening en meget god jobb gjennom hele prosessen. Steffen Kirkeby Jensens kjennskap til markedet, seriøsitet og ryddighet mener vi var avgjørende for et vellykket salg. Vi vil benytte Jensen og Krogsveen ved neste anledning og gir våre beste referanser.»
Steffen Kirkeby Jensen
Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Telefon 69 20 22 26

Lurer du på noe?

Steffen Kirkeby Jensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmeglerfullmektig

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl