Henrik Hisdal_ny_web
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Det å selge og kjøpe bolig en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg er derfor opptatt av at alle mine kunder skal føle trygghet i denne viktige prosessen, og at begge parter har tillit til meg.

Trygghet og tillit, kombinert med målrettet markedsføring og aktiv oppfølging av alle potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.

Jeg selger kun boliger i Nordstrand bydel, og som lokal megler og beboer er kundetilfredshet det jeg lever av. Tilfredse kunder som kommer tilbake og som anbefaler meg videre er hovedgrunnen til at jeg i over 20 år som lokalmegler er en av de mestselgende i lokalområdet og en av toppselgerne i firmaet hvert år.

Jeg er født og oppvokst på Nordstrand, bor her selv i dag, og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. Siden ca 1999 har jeg valgt å jobbe samme sted på Nordstrand, da jeg mener en god megler skal kjenne sitt område og sin lokale kundegruppe. Gjennom disse årene har jeg opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget og om lokalmarkedet. 

Da jeg har valgt en jobb som stort sett krever mitt engasjement fra tidlig morgen til sen kveld, 7 dager i uken, er det ofte liten tid til andre interesser. Den fritiden jeg har brukes derfor til familien og vi er selvfølgelig aktive brukere av områdets mange muligheter.
Dette sier kundene om meg
Henrik Hisdal er en megler jeg kan anbefale på det sterkeste. Kan Nordstrandområdet inn og ut og er det en megler du blir fornøyd med er det Henrik. Meget ryddig, god selger og ikke minst veldig hyggelig! Anbefales!!!
Meget bra, ryddig, proffesjonell og gir gode råd. De hadde et bra markedsførings program og god salgsstrategi.
"Henrik er svært faglig dyktig med et bred og kompetent støtteapparat i ryggen. Kan Nordstrands området ut og inn, og leverer varene selv om det er helg, ferie, dag eller natt. Anbefales."
Henrik Hisdal
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Telefon 23 16 52 05

Lurer du på noe?

Henrik Hisdal svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Nordstrand

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmeglerfullmektig

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide