Vegard-Gjeiskild_ny_web
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
V
Kort om meg
Bolighandel er en av de største investeringene man gjør i livet. Det påvirker i stor grad økonomien,  og det setter store følelser i sving. Min jobb er å skape tillitt både hos deg som selger og de potensielle kjøperne. Jeg har et overordnet mål, og det er å oppnå en høyest mulig markedspris. For å få til dette står markedsføring veldig sentralt, og her har vi en skreddersydd mix av medier som gjør at du kan føle deg trygg på at vi når målgruppen for akkurat din bolig. For øvrig er oppfølgingen underveis svært viktig for å komme i mål på en best mulig måte. Jeg har 16 års erfaring som megler på Øvre Romerike og dermed en meget god kunnskap om ditt lokalområde. Jeg har i alle år scoret høyt på kundetilfredshet, og er opptatt av at kunder jeg er i kontakt med skal kunne anbefale meg videre til venner og bekjente med god samvittighet. 

Jeg er oppvokst på Øvre Romerike og bor her fortsatt. Jeg startet som megler i 2003 og er oppriktig interessert i ditt lokalmiljø.  

På fritiden får jeg påfyll av energi via å benytte områdets ulike idrettsaktiviteter, fritidstilbud og gjennom familie og venner.

Vegard Fjell Gjeisklid
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Telefon 63 94 07 05

Lurer du på noe?

Vegard Fjell Gjeisklid svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Jessheim

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sofia Boutani

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen