Ida_Koppang_Ny_Web
Eiendomsmegler/Daglig leder

Ida Alve Koppang

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
I
Kort om meg
Eiendomsmegler og daglig leder hos Krogsveen sin avdeling på Kolbotn. Jeg har 14 års erfaring fra meglerbransjen og ønsker gjerne å selge din bolig.

Jeg tilbyr:
- En av markedets beste fotografer og boligstylister
- Tett oppfølging av potensielle interessenter for din bolig
- Fokusert, strategisk og aktiv i budrunden!
- Jeg er engasjert og bryr meg om at du skal bli fornøyd 

Jeg er god på oppfølging og tror det er årsaken til at jeg har svært høy kundetilfredshet hos selgerne mine målt gjennom Maze analyseprogram.
Ta en titt på noen av tilbakemeldingene, eller ring meg på tlf: 41 14 13 14 så vil du se at det er en rød tråd i tilbakemeldingen fra kundene mine. 

Det kan være lønnsomt å ta kontakt med meg når du skal selge boligen din!

Jeg er oppvokst i Follo og har jobbet på Kolbotn siden oppstarten av kontoret i 2006. Kommunen har et fantastisk bomiljø og tilbyr alle kvaliteter og fasiliteter som kjøperne er opptatt av.

På fritiden er jeg glad i å lage mat og får energi av å være sammen med vennene mine. Jeg prøver også å få lagt inn noen treningsturer på Elixia Kolbotn. 
Dette sier kundene om meg
Med Ida, beholdt henne og sørg for at hun ikke stikker av ;)
Ida er meget seriøs, og har uovertruffen kontroll på såvel prosesser som markedet. Hun har også en verdifull kontaktflate. Dessuten er hun en meget hyggelig person, som det utelukkende er en glede å samarbeide med.
Ida hadde et enormt engasjement og vilje til å selge vår leilighet. Vi følte hun hadde det lille ekstra og vi snakket godt sammen. Hun hjalp oss også godt i budrunden med å nå den prisen vi ønsket.
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder

Ida Alve Koppang

Telefon 66 10 04 53

Lurer du på noe?

Ida Alve Koppang svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Kolbotn

Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Eiendomsmegler MNEF

Torill Wetter Sæther

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Øystein Thorsen