Kjetil_web
Eiendomsmegler MNEF

Kjetil Holm

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Mitt navn er Kjetil Holm og jobber som Eiendomsmegler hos Krogsveen avd. Røyken. I Røyken har jeg jobbet siden 2006 som eiendomsmegler og stor trives med markedet.

 Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig. Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse -  gjerne det lille ekstra. Jeg skreddersyr markedsføring og utforming tilpasset din bolig. Jeg er også veldig opptatt av gode bilder og vil derfor rådgi deg før fotografering og visning om hvordan din bolig bør fremstå. Samtidig er jeg opptatt av å segmentere markedet slik at vi treffer riktig målgruppe. 

 Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er hardtarbeidende, tillitsvekkende, meget lokaltkjent og alltid tilgjengelig. 

 Krogsveen er unike med sitt boligkjøperregister, noe som gir deg en helt unik fordel ved salg igjennom oss da vi kan gi deg tilgang på flere kjøpere. Allerede fra man signerer oppdraget med meg er jeg i full gang med salgsarbeidet. Dette kommer deg som boligselger til gode. 

 Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av eiendom. 
Dette sier kundene om meg
Profesjonell megler som følger opp og gir en ekstrem trygghet i salgsprosessen. Positiv og opptatt av deg som kunde, du vet han gjør alt for å selge, det er godt å ha i bakhodet ved salg av eiendom.
Kjetil Holm er en hyggelig og veldig dyktig megler som jeg absolut anbefaler. Under hele salgsprossen ble jeg kontaktet og informert på en trygg og positiv måte. Han jobber raskt, ryddig og effektivt. Han er lokalkjent, noe som er en stor fordel for selger og kjøper. Jeg fikk også god hjelp og veiledning av megleren med kjøpet av ny bolig.
Kjetil Holm
Eiendomsmegler MNEF

Kjetil Holm

Telefon 31 28 70 89

Lurer du på noe?

Kjetil Holm svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi selger nå

Mine kollegaer fra Røyken

Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Eiendomsmegler

Elisabeth Viljugrein Rasmussen

Eiendomsmegler

Håkon Espeseth

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Hege Valle

Salgskoordinator/Megler

Irene Engberg