Morten Saubrekka_ny_web
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Morten Saubrekka

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Med lang erfaring som eiendomsmegler så vet jeg hva som kreves for å oppnå gode salgsresultater! Kjøp og salg av bolig er en prosess de fleste mennesker gjennomgår en sjelden gang i livet, følgelig er det viktig med en megler som kan veilede gjennom denne prosessen på en god og trygg måte fra A til Å! 

Som født og oppvokst i Skien så er jeg godt kjent i Grenland. I tillegg har jeg jobbet flere år som eiendomsmegler i Oslo, og gjennom det opparbeidet meg verdifull erfaring med høyt tempo og mange salg!

Fritiden benyttes til å følge opp mine barns interesser for idrett og spesielt fotball. Og med hytte i Rauland - og båt i Bamble - så benytter jeg meg så ofte jeg kan av den flotte naturen Telemark har å by på - både vinter, vår, sommer og høst! 
Dette sier kundene om meg
"Morten var profesjonell fra første møte og frem til gjennomført salg. Han ga tett oppfølging gjennom hele prosessen, og ga den nødvendige informasjonen som gjorde at vi som selger følte oss trygge på salgsprosessen fra start til mål. Morten kan lett anbefales som eiendomsmegler!"
"Jeg ble trygg på at han kunne jobben sin. Og samtidig var han veldig avslappet og uformell, men også profesjonell selger!"
"Løsningsorientert, positiv og fikk mye ut av de budgiverne som kom"
Morten Saubrekka
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Morten Saubrekka

Telefon 35 90 45 52

Lurer du på noe?

Morten Saubrekka svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Skien

Eiendomsmegler

Kjetil Thorsen

Eiendomsmegler

Tone Cecilie Rindebakken

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Kristin Kornmo Skjelhaugen

Trainee

Willem Besling