Preben Rasmussen_ny_web
Eiendomsmegler

Preben Rasmussen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
P
Kort om meg
Salg og kjøp av bolig er ofte den største økonomiske investering man gjør i sitt liv, så mitt mål er at denne prosessen skal gå knirkefritt, føles trygt og selvfølgelig å oppnå høyest mulig pris. Gjennom flere år hos Krogsveen vet jeg hva som skal til for å oppnå best mulig pris.  

Som ekte bergensgutt født og oppvokst i Årstad bydel, jobber i Fana og bor i Sandviken har jeg spesielt god lokalkunnskap over disse områdene. Gjennom flere år som megler er det ikke et sted jeg ikke har solgt i Bergen. 

Som tidligere elitespiller i håndball er jeg glad i å trene, gjerne en løpetur i fjellveien. Reise med familie og venner når sjansen byr seg. 
Dette sier kundene om meg
"Preben var pliktoppfyllende og viste stort engasjement i forbindelse med salget av min leilighet, og oppnådde en salgspris godt over mine forventninger"
"Profesjonell og effektiv megler. Satte høyt mål og innfridde over forventning ved salg av bolig min"
Fra første møte følte vi at vi hadde truffet en engasjert megler. Vi er sikre på at hans måte å jobbe med intressenter på gjorde at vi fikk en knall pris!
Preben Rasmussen
Eiendomsmegler

Preben Rasmussen

Telefon 53 00 00 04

Lurer du på noe?

Preben Rasmussen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Fana

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jo André Hagen

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler MNEF

Stig-Håkon Nøkling

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Trainee/ Medhjelper

Thomas Hauge