Rune Sirnes_ny_web
Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
Jeg startet å jobbe som eiendomsmegler i 1988 og har nå over 30-års-erfaring med boligmegling. Med cirka 2.700 solgte boliger gjennom disse årene, har jeg blitt en trygg og rutinert eiendomsmegler som kan bransjen og regelverket inn-ut. 

Det viktigste for meg er at mine kunder skal være fornøyde med oppnådd pris, og et trygt og godt gjennomført salg. 

Høyest pris oppnår vi gjennom en veldig målrettet og tilpasset markedsføring for hver enkelt bolig. Og tryggheten får du med på kjøpet via min lange erfaring. 
Dette sier kundene om meg
" Måten jeg er blitt møtt på. Lett å treffe ham både da jeg oppsøkte ham på kontoret eller kontaktet ham per telefon. Ærlig og inkluderende, lytter og forklarer på en god måte. Rune Sirnes er et forbilde på en dyktig og ærlig megler. " Kåre Evensen, selger av tomannsbolig i Drammen
"Har kjøpt og solgt bolig tidligere, vært på mange visninger og har litt kjennskap til meglere fra før. Siste huset jeg kjøpte var gjennom Krogsveen og Rune Sirnes, så valget av megler nå var enkelt. Rune Sirnes er veldig imøtekommende og dyktig i sin jobb både for selger og kjøper. Jeg følte meg trygg og ivaretatt på alle områder. Vil anbefale Krogsveen og Rune Sirnes på det varmeste." Aud Bergene, selger av enebolig i Mjøndalen.
"Rune har et meget godt navn i Markedet og etter en prat forsto jeg hvorfor. meget faglig dyktig og behagelig personlighet! Jan Erik Hennum (bolig solgt mai 2015)
Rune Sirnes
Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Telefon 32 80 79 07

Lurer du på noe?

Rune Sirnes svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Drammen

Daglig leder/Eiendomsmegler

Arild Knudsen

Eiendomsmegler

Alexander Abelseth

Eiendomsmegler MNEF

Satvinder Jhooti

Eiendomsmegler MNEF

Ola Skarra Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

Egil Svennevig Hovde

Eiendomsmegler MNEF

Marielle K. Ryberg

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Eirin J. Nordbye

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Trøseng Gjellum

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Alm Thoen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Jorun Weierud

Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud