Mette_Linge_Ny_Web
Eiendomsmegler

Mette Linge

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Som Norges største eiendomsmegler er vi i kontakt med flere boligsøkere enn noen annen megler. Gjennom vårt boligsøkerregister gjør vi flere potensielle kjøpere oppmerksomme på nettopp din bolig - og flere interessenter kan bidra til en høyere pris.

Jeg er en blid, positiv og veldig serviceinnstilt trønderdame med ca. 20 års erfaring innen eiendomsmegling. Jeg både bor og jobber i bydel Østensjø, og er helt klart en god ambassadør for området. Hos meg blir du ivaretatt og det er en selvfølge at jeg står på for deg, slik at du blir fornøyd med hele prosessen. Både selgere og kjøpere er godt fornøyd med meg som megler og gir meg gode tilbakemeldinger. 
Ta kontakt da vel:)
Dette sier kundene om meg
Ryddig og proff i alle ledd. Mette har vært ærlig og oppriktig fra første møte. Anbefales videre til potensielle selgere av bolig.
Mette Linge har solgt leiligheten min på en utrolig positiv og profesjonell måte. Hun er ryddig, rask, tilgjengelig og veldig varm og blid, noe som var viktig for meg i en stressende situasjon. At hun kjenner området jeg solgte i så godt har vært særlig viktig. Jeg vet hun er entusiastisk, flink til å fremsnakke de positive tingene - og hun møter skepsis og kritiske kjøpere med en diplomatisk og lun humor som virker avvæpnende. Hun er opptatt av ryddighet og ærlighet i salgsprosessen - og jeg har blitt realitetsorientert på en mate som jeg setter pris på. Salget gikk strålende og over all forventning.
Profesjonell, sprudlende og utadvendt megler som gjorde en meget god jobb med salg av min leilighet. Alltid tilgjengelig og raske svar om det var noen spørsmål underveis i prosessen. Veldig dyktig med mennesker, og gjorde en utmerket jobb i møte med interessenter, og ikke minst i budrunden. Kan varmt anbefales!
Mette Linge
Eiendomsmegler

Mette Linge

Telefon 23 12 65 05

Lurer du på noe?

Mette Linge svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Oppsal

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mats Kvarud

Eiendomsmegler

Jørn Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Teo Hadzic

Eiendomsmeglerfullmektig

Charlotte Lunde

Trainee

Alexander Vikersveen Herheim