Cecilie Bergslokken_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie Bergsløkken

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Det å kjøpe og selge bolig er noe man sjelden gjør. Dette bringer med seg mange følelsesmessige og økonomiske forventninger, -både for kjøper og selger. Det å bidra til at ditt samarbeid med meg føles trygt og tillitsfullt, er jeg svært opptatt av i mitt arbeid. Gode bilder, samarbeidspartnere, kontakter, hjelp til flytt og vask både til potensielle kjøpere og selger, samt målrettet markedsføring kombinert med aktiv oppfølging av interessenter er avgjørende for at vi skal oppnå best mulig resultat. Jeg er opptatt av å være «tidlig på kunden» slik at jeg kan gjøre boligreisen din enklere, samt være din personlige rådgiver gjennom hele din boligreise. Dette skaper trygghet og tillitt til alle mine kunder, kjøper som selger.

Jeg er din kvinne i en budrunde og bruker mye tid på å planlegge annonsering, visning, budrunde, eventuelle frister for forkjøpsrett og strategi mot konkurrerende boliger. På denne måten jobber jeg for å maksimere markedet, slik at du og din omgangskrets alltid kommer tilbake til meg og Krogsveen. 

På fritiden samler jeg krefter med familie og venner og er veldig sosial. Min lidenskap er først og fremst å selge bolig, men også å lage og dandere god mat til folk jeg er glad i.
Dette sier kundene om meg
Boligen vi skulle selge ble vurdert av 3 eiendomsmeglerselskaper. Vi valgte Krogsveen og Bergsløkken grunnet riktig pris, ryddig oppsett og god informasjon fra megler. Jeg bisto min mor på 80 år med dette salget. Bergsløkken holdt god kontakt og informerte grundig under hele prosessen. Hun tok seg også tid til å informere min mor selv om jeg var kontaktperson, noe mor og jeg synes var veldig positivt. Salget ble gjennomført på en god måte og boligen ble solgt over takst. Totalinntrykket har vært meget godt og vi har allerede tatt kontakt for nytt oppdrag.
Cecilie fremstår som en særs profesjonell megler med en god personlighet som innbyr til tillit. Vi opplevde henne som pliktoppfyllende og arbeidsom, og hun var dyktig på å holde oss orientert om fremdriften. Etter vårt samarbeid så sitter vi ikke igjen med noen negative inntrykk. Salget trengte flere visninger, uten at dette senket fokuset fra Cecilie. På et tidspunkt hadde meglerkontoret mindre kritiske tekniske utfordringer, men måten Cecilie håndterte dette på ovenfor oss som kunder var upåklagelig. For de som ønsker en megler som legger sin sjel i arbeidet og som bryr seg om deg som kunde, så kan vi anbefale Cecilie på det varmeste.
Jeg har flyttet mange ganger i løpet av livet og selvsagt hatt mange gode meglere. Men Cecilie som vi brukte nå sist har gjennom hele prosessen fulgt opp og gjennomført sitt oppdrag langt over det en kunne forvente. Hun er grundig, positiv og optimistisk. Hun satte en god markedspris og klarte å selge leiligheten langt over takst! Vi kan gi de beste anbefalinger!
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie Bergsløkken

Telefon 63 80 69 63

Lurer du på noe?

Cecilie Bergsløkken svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Lillestrøm

Daglig leder / Eiendomsmegler

Per Inge Hunvik

Eiendomsmegler

Tobias Eggum Teie

Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Eiendomsmegler

Veronica Gjelsnesvangen

Eiendomsmegler

Ellen Svenstad

Eiendomsmegler

Eirik Nguyen

Eiendomsmegler

Marius Løkken

Eiendomsmegler - Salgskoordinator

Reidun Engløkk

Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Idriss Eliassy

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Valerie Colleou

Trainee

Lene Gran Jensen

Trainee

Tobias Nysæther Gulbrandsen