Emir Resulbegovic_ny_web
Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Det er markedet som bestemmer verdien på boligen din, men på veien dit er det mange vurderinger vi skal gjøre sammen slik at prisen blir best mulig. 

Du er oppdragsgiver og har dine prioriteringer i forhold til tid, kostnader og hvor involvert du vil være. Det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer for øyet og min kompetanse som guide. Vår felles jobb er å sørge for at vi forstår hverandre godt når viktige valg skal tas. 

Jeg lover å ta deg med på beslutningene og informere deg underveis, og jeg håper du sier fra hvis det er noe du er usikker på. Jeg lever av fornøyde kunder og følger derfor en enkel regel, «Lykkes du, lykkes jeg».
Dette sier kundene om meg
En utmerket prosess som overgikk alle forventninger til informasjonsflyt, inkludering og god rådgivning fra start til slutt. Emir fremstår som en svært profesjonell megler med genuin interesse for kundens beste og salgsprosessen, samtidig som han viser god forståelse og hele veien var betryggende sett opp mot neste steg. Jeg er svært fornøyd med både megler og prosess, har knyttet god kontakt og allerede avtalt samarbeid for neste salgsobjekt. Absolutt ingenting å utsette på Emir og stiller gjerne som referanse dersom noen ønsker det.
Emir Resulbegovic kan anbefales på det sterkeste. Han er dyktig, utrolig hyggelig, alltid tilgjengelig og han får selger til å føle seg godt ivaretatt fra start til slutt. Han la fram en god og realistisk plan for salget og vi var veldig fornøyd med resultatet. Ingen tvil hvem vi velger neste gang vi skal selge.
Vi har vært veldig fornøyde med Emirs innsats gjennom hele salgsprosessen. Emir er svært hyggelig og imøtekommende samtidig som han er profesjonell og opptatt av å oppnå best mulig resultater. Vi ville ikke nølt med å anbefale Emir til andre som vurderer å selge boligen sin.
Emir Resulbegovic
Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Telefon 21 00 72 06

Lurer du på noe?

Emir Resulbegovic svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud

Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Hald

Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Siv Ødegaard