Kjetil Krabol_ny_web
Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Med meg på laget får du en god selger og rådgiver med høy faglig dyktighet. Mitt mål er at du skal føle deg trygg i et marked preget av høy usikkerhet.

Sammen legger vi opp en konkret fremdriftsplan skreddersydd for din bolig. Mange meglere lener seg for mye på den digitale markedsføringen. Hos meg skal alle ringes, og alle kartlegges. Når tilbudssiden er stor er marginene små. Jeg gir det lille ekstra, alltid. 

Ta gjerne kontakt for en samtale om boligen din, jeg kan bistå uansett salgssituasjon.
Dette sier kundene om meg
Hyggelig person som det er enkelt å forholde seg til. Svarte på alle henvendelser, virket oppriktig interessert i at salget skulle gå så bra som mulig. En eiendomsmegler man kan stole på.
Kjetil var ikke plagsomt pågående på noen som helst måte, det har jeg opplevd tidligere fra enkelte meglere, og han jobbet uavlatelig med å få et så bra boligsalg som mulig. Han var nesten alltid tilgjengelig, og svarte på Mail og SMS både morgen og kveld. Det er ikke noe man skal kunne kreve som kunde, men det var fint å kunne få et kort svar på SMS om man hadde noen spørsmål. Kjetil ordnet med styling og samkjørte alt av behov for å komme inn i leiligheten i forbindelse med dette. Jeg har flyttet ut av byen, og det var veldig godt å overlate slike praktiske ting til han. Kjetil hadde full kontroll hele veien, og det var veldig betryggende for meg som førstegangs selger.
Vi valgte Kjetil fordi han virket som en trygg og god megler. Han var selv med på alle deler av prosessen og fulgte svært godt opp mulige kjøpere.
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Telefon 21 02 17 04

Lurer du på noe?

Kjetil Kraabøl svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Gamle Oslo

Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Eiendomsmegler

Christian Høiby

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Arne T. Sogn

Eiendomsmeglerfullmektig

Ilyas Torshkho

Eiendomsmeglerfullmektig

Julie Vikheim Bjerklund

Pluss-kontakt

Per Olav Røhmer