Eirik Finne_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Eiendomsmegling handler om å maksimere potensiale i din eiendom slik at det oppnås høyest mulig pris i markedet. Her skal ingenting overlates til tilfeldighetene, og Krogsveen og jeg har de verktøyene som skal til for at flytteprosessen fra start til slutt skal gjennomføres på en best mulig måte. 

Min målsetning er alltid fornøyde kunder, og dersom du ønsker en sulten og hardtarbeidende megler som ikke er redd for å ta i et tak så kan det være lønnsomt å velge meg. 
Dette sier kundene om meg
Eirik er en ung og ivrig eiendomsmegler. Han stod på dag og natt for å få solgt rekkehuset vårt i et generelt lite responsivt marked. Han var villig til å kjøre visninger hver helg med flere runder pr helg. Eirik var alltid like blid og positiv, selv etter visning nr 9 og selger noe motløs. Eirik var svært bidragsytende til å holde humøret og motivasjonen oppe for undertegnede. Jeg vil herved anbefale Eirik som megler for fremtidige selgere. Mvh Lektor Øyvind Mathisen
Eirik Finne har, i et nedadgående marked, ivrig, optimistisk og motivert, gått løs på oppgaven å selge rekkehuset vårt! Vi har alltid fått velge tidspunkt for visning som passer oss, samt vært i en kontinuerlig dialog om hvilken strategi man skal velge, blant annet om pris. Utholdenheten lønte seg, og boligen ble solgt til takst rett før jul. Eirik Finne er dessuten en høflig, vennlig og blid mann, som det er veldig lett og hyggelig og omgås. Dette gjelder i omgang med barn, såvel som voksne. Jeg kan absolutt anbefale Finne til å bistå deg ved ditt boligsalg.
Hvis man ønsker en meger som gjøre det det lille ekstra er Eirik virkelig å anbefale. Han er alltid tilgjengelig, serviceinnstilt og veldig dyktig innenfor sitt felt.
Eirik Finne
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Telefon 22 78 95 63

Lurer du på noe?

Eirik Finne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Torshov

Daglig leder / Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Ingrid Beate Thompson