Kurt Thingstad_ny_web
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Kurt Thingstad

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er sannsynligvis en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat, er mitt største mål som megler! Jeg har stor respekt for verdiene jeg som megler forvalter på vegne av mine kunder, og med 20-års erfaring som megler, er jeg godt rustet til å levere enestående opplevelser for kunden.

Mitt håndverk er basert på lang rutine, god kunnskap om lokalmarkedet og kundene, og ikke minst en dreven forhandlingsevne i den prosessen der salgsprisen skal landes. Mine tjenester er en investering. 

Som født og oppvokst på Borgestad har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i både Porsgrunn og Skien og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. 

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner. Jeg trener også aktivt i Grenland CrossFit.
Dette sier kundene om meg
Jeg er meget fornøyd med måten Kurt Thingstad håndterte salget av mitt hus på. Hvordan han rettledet og forklarte gangen i salgsprosessen, for meg som aldri har vært i denne situasjonen før. Jeg ble trygg og hadde full tillit, hadde også følelsen av at han gjorde alt for å oppnå et godt resultat for meg, noe han lyktes med. Han var tilgjengelig hvis jeg lurte på noe, og kom med gode råd underveis
Kurt Thingstad vil vi trygt og absolutt anbefale videre som eiendomsmegler. Han er faglig dyktig, interessert i jobben som blir gjort, gir gode råd og har vært svært tilgjengelig under hele prosessen. Som selgere har vi vært trygge på at alt blir gjort til avtalt tid og at alt går riktig for seg. Han har holdt oss oppdatert under hele prosessen. Jobben Thingstad har gjort for oss med boligsalget, mener vi er verdt hver krone! Vi ønsker å bruke han igjen ved eventuelt nytt boligsalg.
Megler opptrådte svært profesjonelt og ryddig gjennom hele prosessen. Vi har kjøpt og solgt flere boliger, men dette er uten tvil den beste opplevelsen vi har hatt. Følte oss ivaretatt og fulgt opp på alle måter. Megler var svært tilgjengelig og meget profesjonell. Vi vil uten tvil anbefale megler Kurt Thingstad til andre.
Kurt Thingstad
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Kurt Thingstad

Telefon 35 93 24 03

Lurer du på noe?

Kurt Thingstad svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Porsgrunn

Eiendomsmegler MNEF

Torbjørn Meli

Eiendomsmegler/Salgskoordinator/Plusskontakt

Beate Tørre

Eiendomsmeglerfullmektig

Jeanette Berg

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Saubrekka

Trainee/Medhjelper

Guro Borsodi Bakka

Trainee/Medhjelper

Vilde Marie Kittelsen