Sondre Grande_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Grande

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Det som driver meg er fornøyde kunder og gode resultater. For å oppnå dette er det viktig at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Dette legger grunnlaget for et godt og tillitsbasert samarbeid. Gjennom riktig markedsføring, tett oppfølging av interessenter og et stort nettverk av potensielle kjøpere har jeg redskapene for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. 

Vurderer du å flytte på deg, har spørsmål om salgsprosessen eller bare vil vite hva din bolig er verdt? Kontakt meg gjerne for en uforpliktende og hyggelig boligprat. 
Dette sier kundene om meg
Sondre var ærlig og prøvde ikke å "gjemme" sannheten. Han var flink til å snakke, ga best informasjom og fikk meg til å føle at denne personen kan jeg stole på.
Megleren min Sondre har vært helt ekstrem når det gjaldt støtte gjennom salgsprosessen. Han har tilpasset seg min hverdag og han har hele veien holdt meg oppdaterte mens jeg var ute å reiste. Så her må jeg si at bedre kunne det ikke ha vært!
Veldig tillitsvekkende og flink til å informere, undersøke og følger opp alle spørsmål og henvendelser. Behagelig og omgjengelig i jobben og svært dedikert på en ekte måte.
Sondre Grande
Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Grande

Telefon 51 81 29 94

Lurer du på noe?

Sondre Grande svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Mariero

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Bjørg Turid Engeland

Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Eiendomsmegler MNEF

Katrine Hodne Håland

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Christian Hauge