Nikolai Anda_ny_web
Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
N
Kort om meg
Om du er ute etter en megler som gjør alt for at du skal bli fornøyd, er jeg det rette valget for deg. Mitt mål er å ha 100% fornøyde kunder, enten det er salg av egen bolig, eller om du skal kjøpe. 

Alle boligsalg er unike, og med meg som megler er din bolig i trygge hender. Målrettet markedsføring kombinert med tett oppfølging av interessenter er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Hos meg overlates ingenting til tilfeldighetene. Jeg jobber strukturert og bestemt mot vårt felles mål, og er her for å gi deg den beste boligreisen.
Dette sier kundene om meg
Veldig fornøyd med Nikolai sin måte å tilpasse seg kjøperen, og ta vare på hennes behov. Viste glede og engasjement i salg av boligen min. Jeg følte jeg kunne snakke med han om alt angående salgsprosessen. Veldig fornøyd, og vil anbefale han til andre som skal selge bolig.
Han var meget hyggelig, fremsto med veldig god attitude. Jobbet godt for å få til en closing av salget.
Veldig hyggelig og glad person som ga meg trygghet ved kjøp av min første bolig. Behjelpelig med det jeg trengte hjelp til og ga meg gode svar på en enkel og forståelig måte. Jeg glemte kontraktsmøtet, men dette var ingen problem da vi fikk satt opp et nytt møte dagen etter. Følte meg velkommen og fikk gått igjennom kontrakten på en god måte. Nikolai Anda er en genuint snill og grei person med forståelse for kunden. Han bruker tiden sin der og da og forhaster ingenting. Jeg følte meg sett som kunde.
Nikolai Anda
Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Telefon 51 81 29 92

Lurer du på noe?

Nikolai Anda svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Mariero

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Bjørg Turid Engeland

Eiendomsmegler MNEF

Katrine Hodne Håland

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Grande

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Christian Hauge