Benjamin Solli_ny_web
Eiendomsmegler

Benjamin Solli

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Kjøp og salg av eiendom er stort sett den største økonomiske transaksjonen folk flest gjør i løpet av livet, og kan for mange være en følelsesmessig Berg -og Dalbane. Da er det viktig å velge Eiendomsmegleren som forvalter din formuen på en best mulig måte. 

Jeg har over 11 års erfaring som Eiendomsmegler i Trondheim, og mitt største mål er å gjøre boligreisen for deg så enkel og trygg som overhode mulig. Jeg ønsker fornøyde kunder hver gang! 

Jeg har 6 års utdanning fra BI Trondheim - hvor av 3 år Eiendomsmegling, og 3 år Markedsføring. 

Jeg stiller høye krav til hvordan jeg ønsker å presentere et boligsalg. Min misjon er å være boligens markedsfører. Dess mer opplevd verdi man klarer å skape, dess mer betalingsvillig vil en potensiell boligkjøper være. Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat om du ønsker å høre mer om hva som er avgjørende for å oppnå et godt og trygt boligsalg, og en høyest mulig salgspris.  
Dette sier kundene om meg
Det hastet med å få solgt min leilighet, da den jeg skulle flytte inn i, ble ferdig 6 uker før tiden. Ble lettere stresset, men megler beroliget meg med at dette skulle gå helt greit. Så da overlatte jeg alt ansvar til han, med senka skuldre. Alt skjedde veldig fort, og han gjorde jobben sin, og holdt meg informert hele tiden. Leiligheta ble solgt, dagen etter visning, noe jeg selvfølgelig var veldig glad for. Følte hele tiden at megler visste hva han holdt på med, og har erfaring så det holder. Han er tydelig, positiv, hyggelig og flink. Kommer til å anbefale han til andre. Hilsen Anita
Skal du selge bolig i Trondheim behøver du ikke å lete mer. Benjamin Solli er en profesjonell, engasjert og meget hyggelig megler som innfridde alle våre forventninger i forbindelse med salg av bolig. Imponerende effektiv siden vi ønsket å selge vår bolig på kort varsel etter ferien, uten at det gikk utover kvaliteten mht. annonsering, oppfølging og informasjon underveis. Vi gir Benjamin Solli de beste anbefalinger og kommer helt klart til å anbefale han til andre, samt bruke han eventuelt ved en senere anledning
Vi valgte Benjamin etter anbefaling fra flere kjente. Han tok seg god tid i møte med oss. Får inntrykk av at han er ærlig, og at han legger ned mye arbeid i det han gjør. Han stilte opp på 2 privatvisninger, i tillegg til selve visningsdagen hos oss. Vi er veldig fornøyde!
Benjamin Solli
Eiendomsmegler

Benjamin Solli

Telefon 73 89 69 06

Lurer du på noe?

Benjamin Solli svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Trondheim

Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Eiendomsmegler

Rune Selven

Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Eiendomsmegler/Prosjektkoordinator

Frantz K. R. Peckel

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Salgskoordinator/Trainee

Markus Jønland