Christian_Blenne_Lien_Ny_Web
Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Hvorfor man kjøper en eiendom kan være sammensatt og kompleks og må vurderes ut ifra ethvert salgsobjekt siden svært få eiendommer er like, og ingen kjøpere er like. Min erfaring er at tillitten til meg som representant for begge parter ofte kan være avgjørende og det er dette som skal være min spisskompetanse; Opparbeide tillitt til alle parter under hele salg – og kjøpsprosessen.

Som født og oppvokst på Romerike bruker jeg mye av tiden min til å oppdatere meg på ethvert lokalmarked i nedslagsfeltet. Etter syv år i Krogsveen er min erfaring at lokalkunnskap, tillitt og målrettet markedsføring er avgjørende for et godt salg.

Foruten interesse for eiendom er jeg en flittig bruker av områdets aktivitetstilbud og mener at Romerike er en perfekt plass for de som ønsker en rolig tilværelse utenfor byen, men likevel ønsker tilgangen til hovedstaden på kanskje Norges enkleste og kjappeste måte gjennom kollektivtilbud og pendling. Særlig Lillestrøms egenskaper som by som er blitt meget godt utviklet gjennom de siste tiårene setter jeg veldig stor pris på.
Dette sier kundene om meg
Jeg fikk super kontakt og tillitt til Christian umiddelbart ved første møte. Han førte hele salgsprosessen med full kontroll og ro. Brukte god tid til både meg og kjøpere som meldte seg gjennom prosessen. Ydmyk og lyttende, men også meget målbevisst og aktiv for å nå målet :-) Kan virkelig anbefalle Christian! Takk for at du gjorde prosessen så lett for meg som selger!
Svært fornøyd med oppfølging på alle måter. Personlig på en profesjonell måte. Forsto og respekterte mine ønsker/behov og krav i forbindelse av salg av huset som har vært hjemmet mitt i 30 år. Det er ingen ting jeg har savnet eller skulle ønske har vært annerledes under salgsprosessen. Kunne ikke funnet en bedre megler. Han vant i konkurranse mot andre meglere, som gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger og han innfridde med glans
Meget dyktig og tillitsfull megler. Christian var alltid tilgjengelig, enten på telefon eller mail. Han hadde gode ideer og strategier bygget opp med argumenter og erfaring fra boligmarkedet. Christian er meget profesjonell, men har samtidig en uhøytidelig og tydelig personlighet. Anbefales på det varmeste.
Christian Blenne Lien
Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Telefon 63 80 69 68

Lurer du på noe?

Christian Blenne Lien svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Lillestrøm

Daglig leder / Eiendomsmegler

Per Inge Hunvik

Eiendomsmegler

Eirik Nguyen

Eiendomsmegler

Marius Løkken

Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Eiendomsmegler

Tobias Eggum Teie

Eiendomsmegler

Ellen Svenstad

Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler - Salgskoordinator

Reidun Engløkk

Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie Bergsløkken

Eiendomsmeglerfullmektig

Lene Gran Jensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Idriss Eliassy

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Valerie Colleou

Pluss-kontakt

Veronica Gjelsnesvangen

Trainee

Tobias Nysæther Gulbrandsen