Marius Iversen_ny_web
Eiendomsmegler

Marius Iversen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldigheter, for de aller fleste er det den største formuen man har og derfor er jeg svært ydmyk over den tilliten jeg blir vist når jeg forvalter mine kunders formue og fremtid.

Gode resultater og enestående opplevelser er hva jeg brenner for. Derfor er det viktigste for meg å iverta dine interesser og ta deg gjennom hele prosessen på en trygg og tillitsfull måte gjennom profesjonell rådgivning, tilgjengelighet og god oppfølgning.

Ta kontakt for å vite hvordan du kan lykkes med ditt boligsalg!
Dette sier kundene om meg
Marius er effektiv, ryddig og pålitelig. Alltid tilgjengelig og kommuniserer klart og tydelig. Jeg er strålende fornøyd og anbefaler ham på det varmeste.
Jeg anbefaler Marius på det sterkeste til alle som vil ha en energisk, trygg og ambisiøs selger til å ta hånd om sin bolig! For meg er han et ungt og friskt pust i meglerbransjen fordi han ikke forventer at leiligheten blir solgt, men han jobber hardt for å oppnå den beste prisen.
Marius får mine beste referanser. Han var effektiv og alltid tilgjengelig, fulgte opp alle avtaler og organiserte så det var enkelt for oss. Sitter igjen med en svært positiv opplevelse selv om vi solgte i nedgangstider, og fikk mer enn det vi hadde trodd for leiligheten.
Marius Iversen
Eiendomsmegler

Marius Iversen

Telefon 22 95 55 62

Lurer du på noe?

Marius Iversen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Majorstuen

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Anne Aartun

Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Eiendomsmegler

Susanne Heiberg

Eiendomsmegler

Therese Ekeli Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Marie Zachariassen Østbye

Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Irene Henriksen

Trainee

Halvor Langerud Heikkila

Trainee/Medhjelper

Ida Basilier Øydna