Kine Rasmussen_ny_web
Eiendomsmegler

Kine Grønbech Rasmussen

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Når du selger bolig er det viktig med en lokalkjent megler som kjenner området og kjøperne godt. Jeg er fra Sandviken og har erfaring med salg fra hele Bergen. Vårt kontor er lokalisert i Fyllingsdalen med Bønes, Straumsgrend og Fyllingsdalen som nedslagsfelt. 

Krogsveen har et av de beste salgsverktøyene som er på markedet. Som eneste aktør i bransjen tilbyr vi også visningsvask, utvask, håndverkertjenester, flyttehjelp og lageroppbevaring for å gjøre prosessen mer enkel og behagelig.

Som megler har jeg ett klart mål for mine selgere – få høyest mulig pris for din bolig. Et godt resultat krever god innsats og ingenting kan bli overlatt til tilfeldighetene.

Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat.
Dette sier kundene om meg
Vi var så heldig å få Kine Rasmussen til å hjelpe oss med salget. Hun gjorde en fremragende jobb. Ikke minst med hjelp og informasjon om hvordan vi skulle gjøre huset klart til visning. Hun fulgte opp hele veien med prosessen videre. Vi var meget fornøyd med resultatet og fikk nesten 20 prosent over takst takket være Kine sin profesjonelle og tøffe forhandlinger i salgsprosessen. Vi takker en tillitvekkende eiendomsmeglerfullmektig for innsatsen og vil med glede anbefale Kine til venner og kjente.
Meget godt fornøyd med Krogsveen Eiendomsmegling ved Kine Rasmussen. Rasmussen var positiv, ryddig og gikk den ekstra milen for oss. Vi hadde tillit til henne fra første stund. Hvis du vil ha en grundig og dyktig eiendomsmegler kan vi anbefale Rasmussen.
Veldig fornøyd med meglers engasjement gjennom hele salgsprosessen. Flink å forklare prosesser og at ting gikk ordentlig for seg. Megler oppnådde en pris vi var svært fornøyd med, og som var en bedre pris enn tilsvarende boliger solgt i nabolaget i samme periode. Megler var også hjelpsom når vi satt i budprosess på nytt hus. Vil gjerne anbefale Kine Rasmussen som megler til andre som skal selge sin bolig.
Kine Grønbech Rasmussen
Eiendomsmegler

Kine Grønbech Rasmussen

Telefon 53 00 00 27

Lurer du på noe?

Kine Grønbech Rasmussen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Fyllingsdalen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF - I Permisjon

Siren Helene Rundhovde

Eiendomsmegler

Mathis Schwarz

Eiendomsmeglerfullmektig

Maja Mulelid

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Nina Nygaard

Trainee/ Medhjelper

Tommy Sirnes