Jeanette Berg_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Jeanette Berg

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Mitt mål som megler er at du som kunde skal føle seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Du skal ha tillit til at jeg gjør mitt ytterste for å oppnå best mulig resultat. Gode resultater følger av mitt fokus på kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Gjennom målrettet markedsføring, aktiv oppfølging av interessenter samt vårt unike boligkjøperregister har jeg verktøyene for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. 

Som født og oppvokst i Porsgrunn innehar jeg svært gode lokalkunnskaper som vil være en viktig faktor for å fremheve ditt boligområdes særegenheter. Jeg bistår ved salg av bolig og hytter i hele Telemark. 

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom crossfit, konkurranseskyting og toppturer på Telemarks flotte fjelltopper!

Velkommen til å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende boligprat! 
Dette sier kundene om meg
Tusen takk Jeanette, for den fantastiske jobben du gjorde knytta til salg av vår bolig i Februar! Vi er superfornøyde med valg av deg som megler, og jobben du har gjort, og vil derfor gledelig anbefale deg videre!
Blid og hyggelig. Hjelpsom og tålmodig med dataukyndige folk. Vi takker for et meget godt samarbeid!
Jeanette gjorde en utmerket jobb og jeg kommer til å anbefale henne på det sterkeste til de jeg kjenner. Alt var på stell, kunne ikke blitt bedre salg. Meget flink i salgsprosessen og på oppfølging!
Jeanette Berg
Eiendomsmeglerfullmektig

Jeanette Berg

Telefon 35 93 24 02

Lurer du på noe?

Jeanette Berg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Porsgrunn

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Kurt Thingstad

Eiendomsmegler MNEF

Torbjørn Meli

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Beate Tørre

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Saubrekka