Lene Hviding_ny_web
Eiendomsmegler

Lene Hviding

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
L
Kort om meg
Jeg er en engasjert, målrettet og fremoverlent eiendomsmegler som jobber for at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Som din eiendomsmegler skal jeg sikre riktig presentasjon av din bolig, samt målrettet og tilpasset markedsføring for å oppnå best mulig pris i tråd med god meglerskikk. Jeg er genuint interessert i presentasjon og samarbeider tett sammen med min faste stylist og fotograf, sammen finner vi den beste løsningen for deg og din bolig!

Jeg har tett oppfølging på alle mine kunder, er tilgjengelig og gir raske tilbakemeldinger.

Ta kontakt hvis du ønsker en gjennomgang av din bolig og et uforpliktende tilbud.
Dette sier kundene om meg
Hun var ryddig gjennom hele prosessen og fremstod som en profesjonell megler. Jeg følte meg godt ivaretatt som kunde.
Lene har vært svært fremoverlent og dyktig i måten hun har solgt leilighet til oss på, og nå som selger for oss. Hun er lett å få tak i, ryddig og utrolig hyggelig. Lett å prate med og føler hun virkelig setter kundene sine i fokus.
Vi er veldig fornøyd med Lene som megler. Hun var godt forberedt, ryddig og tydelig på hvordan vi skulle gå frem for å få en best mulig pris. Vi opplevde henne som en imøtekommende, dyktig og trygg megler som tok seg god tid til oss. Tilgjengelig når vi hadde spørsmål og var også flink til å følge oss opp gjennom hele prosessen. Vi kan absolutt anbefale Lene videre.
Lene Hviding
Eiendomsmegler

Lene Hviding

Telefon 51 20 19 27

Lurer du på noe?

Lene Hviding svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Stavanger Øst

Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Eiendomsmeglerfullmektig

Camilla Waage

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Christine Fjeld

Salgskoordinator

Elisabeth B Fossum