Andre Høyholm_ny_web
Eiendomsmegler

André Høyholm

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Mitt fokus er deg som kunde! Jeg er villig til å gå et ekstra steg for å gjøre både kjøper og selger 100% fornøyd. Gjennom tillit, faglig tyngde, høy effektivitet og god forhandlingsteknikk kan jeg oppnå den beste prisen for din bolig. 

Med en bakgrunn fra både tømreryrket og forsvaret har jeg tilegnet meg verdier, kunnskaper og arbeidsmetoder som kommer godt med i et boligsalg. 

Som megler forvalter man store verdier, dette betyr at hver kunde og hvert oppdrag må behandles unikt. Med min erfaring og kunnskap kombinert med KrogsveenStandarden kan du føle deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Velkommen til oss i krogsveen! 
Dette sier kundene om meg
Krogsveen og megler ved Andre Høyholm ble valgt ut i fra en god og ryddig presentasjon av salgsprosessen. Andre Høyholm stilte godt forberedt, enkel å kommunisere med og gir et generelt meget godt inntrykk.
Jeg hadde 3 andre meglere jeg vurderte, men valgte Andre fordi han var saklig, lyttet, veldig behagelig vesen, og det virket som han hadde veldig god forståelse for hva både selger og kjøper ønsket. Anbefaler Andre på det sterkeste.
Ryddig salgsprosess, alltid tilgjengelig ved behov. Kunnskapsrik og en god støttespiller under salgsprosessen.
André Høyholm
Eiendomsmegler

André Høyholm

Telefon 33 30 91 08

Lurer du på noe?

André Høyholm svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Tønsberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jørgen Erland Pettersson

Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Eiendomsmegler

Eirik Roberg

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Tone Christina Martinsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sigurd Sørdal