Sigurd Sørdal_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Sigurd Sørdal

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Som megler jobber jeg hver dag for at mine kunder skal være fornøyde. Med tillit fra deg som kunde og min kunnskap om markedet skal vi oppnå best mulig sluttpris. I tillegg til god oppfølgning og informasjon gjennom hvert steg av salgsprosessen, er jeg alltid tilgjengelig for deg. Jeg strekker meg alltid så langt som det trengs for at du som min kunde skal oppleve hele salgsprosessen så trygg og smertefri som mulig. «Blir du fornøyd, blir jeg fornøyd»

Jeg er oppvokst på Skoppum som er et lite tettsted i Horten kommune. I oppveksten var jeg veldig aktiv på fotballbanen og i skisporet og dermed ble det mye farting rundt i hele Vestfold.

Fritiden tilbringer jeg gjerne sammen med venner og familie. Aktiviteter som trening og fotball betyr fremdeles mye for meg og når anledningen byr seg, setter jeg pris på reiser og det å kunne oppleve nye ting.
Dette sier kundene om meg
Sigurd er en person som jeg fikk raskt tillit til og han var rolig og gav god informasjon. Jeg synes det er viktig i en salgsprosess at man har en megler man føler man samarbeider godt med og har tillit til. Også selvfølgelig en god takst som man i tillegg fikk en tilbakemelding på hvorfor/hvordan megler har kommet frem til taksten
Tillitsvekkende, ryddig og alltid på tilbudssiden. Veldig fornøyd med valg av megler og anbefaler ham på det sterkeste.
Han har en veldig fin fremtoning, er troverdig og grundig i alt han gjør. I tillegg er han fleksibel og arbeidsom.
Sigurd Sørdal
Eiendomsmeglerfullmektig

Sigurd Sørdal

Telefon 33 30 91 03

Lurer du på noe?

Sigurd Sørdal svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Tønsberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jørgen Erland Pettersson

Eiendomsmegler

Eirik Roberg

Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Tone Christina Martinsen