Eirik Roberg_ny_web
Eiendomsmegler

Eirik Roberg

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Ved å velge meg som eiendomsmegler får du en erfaren og engasjert eiendomsmegler som er god til å forhandle og evner å skape tillit.

Jeg har videre god kompetanse og erfaring med salg av alle typer eiendommer som eneboliger, leiligheter, tomter, fritidsboliger m.m. Med en god framdriftsplan for salgsarbeidet og aktiv oppfølging av potensielle kjøpere vil jeg gjøre mitt ytterste for at du blir så fornøyd med resultatet at du vil kunne anbefale meg som eiendomsmegler.

Med 30 års erfaring fra eiendomsmegling og min oppvekst i Tønsberg har jeg god lokal kunnskap, er en abassadør for lokalmiljøets bokvaliteteter og har et stort engasjement for boligmarkedet i Tønsberg og omegn.

På fritiden liker jeg å være sosial med familie og venner. Liker å ferdes i fjellet, ta en storbyferie med gode opplevelser og ikke minst bruke nærmiljøets tur- og rekreajonsmuligheter.
Dette sier kundene om meg
Vi er veldig imponert over den innsatsen megler Eirik Roberg viste ved salg av vår fritidsbolig.
Eirik Roberg er dyktig og meget hyggelig!
Eirik Roberg var grundig. Veldig imøtekommende. Han tok over en annens jobb, og det var strålende utført. Vil anbefale han til andre.
Eirik Roberg
Eiendomsmegler

Eirik Roberg

Telefon 33 30 91 02

Lurer du på noe?

Eirik Roberg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Tønsberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jørgen Erland Pettersson

Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Tone Christina Martinsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sigurd Sørdal