Kristian Gjerdingen_ny web
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristian Gjerdingen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Det er tilbud og etterspørsel i markedet som bestemmer hva boligen din er verdt og det vil være mange vurderinger vi skal gjøre sammen. Derfor er det vesentlig at du føler deg trygg og ivaretatt samtidig som jeg sørger for å få best mulig salgspris. Du vil bli inkludert i alle beslutninger som tas og jeg informerer deg selvfølgelig underveis i alle ledd. Jeg er veldig opptatt av at alle kjøpere og andre interessenter til boliger jeg har for salg, skal oppleve meg som tillitsfull og ryddig.

Du som oppdragsgiver har dine prioriteringer i forhold til kostnader, tid og hvor involvert du vil være i prosessen. Jobben min er å gjennomføre salget med dine ønsker samt bruke min fagkompetanse som din veileder. Sammen sørger vi for god kommunikasjon når de viktige beslutningene skal tas. 

Jeg er oppvokst på Jar og er i dag bosatt på Hosle. Jeg har derfor et stort engasjement for boligmarkedet i Bærum/Oslo vest samt et stort lokalt nettverk som kommer deg til gode.

På fritiden foretrekker jeg marka som nærmeste nabo og energien får jeg gjennom å spille golf med gode kollegaer og venner.

Dette sier kundene om meg
"Kristian gjorde en utmerket jobb for at vi skulle få solgt for så mye som mulig. Han jobbet veldig systematisk og effektivt, noe som viste seg å gi gode resultater. Kristian er en megler man kan stole på! Og selge bolig kan virke skremmende og man kan bli engstelig for pris underveis,men med en så dyktig megler følte vi oss trygge. Kristian hadde stålkontroll. Vi er veldig fornøyd!" Selger av leilighet på Østerås i 2018.
"Opplevde Kristian som en behagelig person å samarbeide med. Jeg fikk masse god informasjon, innspill og tips til salget, samtidig som han alltid var en kort telefonsamtale eller sms unna. Alle avtaler ble holdt. Var flink til å holde kontakt og ga relevant informasjon. Han gjorde en meget solid innsats som min megler og jeg kan anbefale Kristian for andre." Selger av rekkehus 2018.
"Det positive ved Gjerdingen er at han har vært tilgjengelig til enhver tid. Han har også hatt privatvisninger når noen har ønsket det. Prisen han rådet meg til å legge ut leiligheten for endte med et godt resultat , og jeg er veldig fornøyd! Han er behagelig å samarbeide med og fikk meg til å føle meg trygg gjennom hele prosessen. Jeg kan trygt anbefale han som megler." Selger av leilighet på Ullern i 2019
Kristian Gjerdingen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristian Gjerdingen

Telefon 67 52 95 02

Lurer du på noe?

Kristian Gjerdingen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Erik Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno

Trainee/Visningsansvarlig

Sarvajuthan Mahalingam