Charlotte Lunde_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Charlotte Lunde

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Det er viktig for meg at hele salgsprosessen oppleves trygt. Mitt mål er at du som selger skal sitte igjen med best mulig resultat, samtidig som du skal føle deg godt ivaretatt. For å oppnø høyest mulig pris, er aktiv oppfølging av potensielle interessenter avgjørende.

Jeg er en positiv, effektiv og realistisk megler som strekker meg langt for å finne den rette kjøperen. Jeg har fokus på å være tilgjengelig til enhver tid, og er opptatt av å lage en ryddig og strategisk plan for å gjennomføre salgsprosessen, i samråd med deg.

Jeg er født og oppvokst i området og er en god ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.
Dette sier kundene om meg
Charlotte har holdt meg oppdatert til enhver tid, hun har vært ryddig og ikke masete. Hun virker oppriktig og en veldig hyggelig person å ha kontakt med. Hun har også vært veldig tilgjengelig for meg.
Vi opplevde Charlotte som en profesjonell, ærlig og grundig megler. Vi var også i kontakt med henne flere ganger i forbindelse med eget kjøp av bolig, og fikk gode råd på veien.
Fikk godt inntrykk av Charlotte under befaring av boligen og valget falt raskt på henne som megler for salg av vår bolig. Hun er profesjonell, imøtekommende og lett og behagelig å kommunisere med. Har kontroll på ting og flink til å oppdatere underveis i salgsprosessen. Svarer raskt på tilbakemeldinger og til alle døgnets tider. Ikke pågående eller masete. Er veldig fornøyd med valget av melger og bruker gjerne Charlotte igjen i fremtiden!
Charlotte Lunde
Eiendomsmeglerfullmektig

Charlotte Lunde

Telefon 23 12 65 08

Lurer du på noe?

Charlotte Lunde svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Oppsal

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mats Kvarud

Eiendomsmegler

Jørn Olsen

Eiendomsmegler

Mette Linge

Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Teo Hadzic

Trainee

Alexander Vikersveen Herheim