Christian_Hoiby_1060x1400
Eiendomsmegler

Christian Høiby

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Mitt mål er å oppnå høyest mulig pris for din bolig, og overlater dermed ingenting til tilfeldighetene. 
Jeg er opptatt av å ha en plan for alt vi gjør i forkant og underveis i salgsperioden om hvorfor vi gjør det, hvordan vi gjør det og når vi gjør det! 
Jeg har et stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen, både for interessentene og deg. Det er viktig med god oppfølgning av interessentene for å skape trygghet og tillit i kjøpsprosessen deres. For deg er det viktig å vite hva som skjer og at jeg som din eiendomsmegler alltid er tilgjengelig.  

Jeg er en blid sørlending på 33 år som er i mitt 12 år som beboer i Tigerstaden, hvorav over halvparten av disse årene har jeg jobbet i eiendomsmeglerbransjen. Jeg vet dermed akkurat hvordan jeg kan bruke dialekten til min fordel.  Fritiden min bruker jeg på familie, venner og reising.

For meg er det viktig at du som kunde skal føle deg trygg fra start til slutt, og sitte igjen med en følelse av at det å selge bolig foregikk smertefritt på grunn av mine råd og veiledning gjennom hele prosessen. 
Christian Høiby
Eiendomsmegler

Christian Høiby

Telefon 21 02 17 06

Lurer du på noe?

Christian Høiby svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Gamle Oslo

Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Arne T. Sogn

Eiendomsmeglerfullmektig

Ilyas Torshkho

Eiendomsmeglerfullmektig

Julie Vikheim Bjerklund

Pluss-kontakt

Per Olav Røhmer