Eiendomsmegler

Adrian Oldervoll

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Prosessen fram mot salg av bolig er nesten alltid mer omfattende enn det man kanskje tror, og kan fort oppfattes som både uoversiktlig og stressende. Mitt mål som megler blir å bidra til at prosessen oppleves både trygt og enkelt. og at du har full tillit til at jeg vil gjøre mitt ytterste for å oppnå best mulig resultat.

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Dersom du ønsker en strategi, en forhandler, en som engasjerer og alltid yter sitt ytterste, er jeg den rette for jobben. 

Jeg er født og oppvokst på Breistein og senere bodd mange år på Flaktveit. Dette gjør at jeg har svært god lokalkunnskap og solid erfaring om boligmarkedet generelt i Åsane. 

Å være eiendomsmegler er ingen 8 til 4 jobb, og det kan ofte være mange baller i luften med høyt tempo fra morgen til kveld. Mitt fristed blir da naturen. Fritiden min bruker jeg som regel langt inn i skogen, fjelltoppjakt eller med venner og familie. 
Dette sier kundene om meg
Vi har foreløpig ikke opplevd å bli så godt ivaretatt eller vært så utrolig fornøyd med både oppfølging og informasjon - før vi har fått gleden av å samarbeide med Adrian Oldervoll i Krogsveen Åsane. Vi følte oss trygg gjennom hele prosessen og kunne ikke vært mer fornøyd! Vi kan med hånden på hjertet si at vi vil både anbefale - og benytte oss av hans profesjonelle service, i alle eiendomsrelaterte prosesser fremover!
Vi valgte Adrian og Krogsveen av flere grunner; hans flotte og positive innstilling, samt at han var svært høflig og profesjonell i vårt første møte. I tillegg opplevdes han utrolig godt forberedt, grundig, interessert og hadde god kunnskap om markedet/salgsforholdene i området - og generelt ift pris/prosess osv. Vi har tidligere hatt en svært dårlig erfaring med meglere, men dette var som vasket bort etter vårt møte med Adrian. Vi hadde nok ikke valgt Krogsveen hadde det ikke vært for at Adrian Oldervoll gjorde en såpass overbevisende god/profesjonell figur og vi følte oss utrolig godt ivaretatt og informert gjennom hele prosessen
Han holdt oss fortløpende orientert om alt som skjedde i prosessen og var alltid tilgjengelig for spørsmål/kontakt (selv godt utenom opprinnelig arbeidstid). I tillegg ga han oss gode veloverveide tips og råd gjennom hele prosessen som sørget for ett godt utfall av salget. Vi kunne ikke vært mer fornøyd
Eiendomsmegler

Adrian Oldervoll

Telefon 55610108
Mobil 99154615

Lurer du på noe?

Adrian Oldervoll svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Åsane

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Mats-Eirik Misje

Eiendomsmegler

Thina Dame

Eiendomsmegler

Adrian Oldervoll

Eiendomsmegler

Lene Ytredal

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Fonnes Hauge

Salgsleder Hordaland/Eiendomsmegler

Siv Bente Hansen-Besseberg