Drammen
Eiendomsmegler

Alexander Abelseth

Alexander Abelseth

Om meg

Krogsveen avd. Drammen åpnet sine dører i 1998, og har siden den gang blitt den største og ledende eiendomsmegleren i vår region. Dette kommer av hardt arbeid, innsatsvilje, ydmykhet og et solid nettverk. Dette skal komme fremtidige kunder til gode. Det er alltid lønnsomt å bruke den megler med det største nettverket og den beste erfaringen.
Jeg personlig har vært en del av laget siden 2003. Gjennom disse årene har jeg vært involvert i mange ulike typer oppdrag, og solgt over 1000 eiendommer. Skal du være sikker på å oppnå det beste sluttresultatet må du benytte en erfaren og lokalkjent megler. For å vite hva som fungerer best, og ikke minst hvordan man skal legge opp budrunden, er erfaring utrolig viktig. I tillegg er lokalkunnskap essensielt. Som ekte Lier-gutt, og lokalpatriot, kjenner jeg hver krik og krok i området vårt.
Min lange erfaring skal være din trygghet. Et godt boligsalg er aldri tilfeldig.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
« Jeg oppfatter han som engasjert, dyktig og ivrig etter å få en best mulig salgssum. Jeg vil absolutt anbefale han til andre venner og kjente»
Tidligere kunde
«Tilgjengeligheten er meget god. Hvis ikke telefonen ble besvart umiddelbart ble det ringt tilbake straks Alexander var ledig. Alle tidsavtaler ble holdt med god margin.»
Tidligere kunde
«Jeg har opplevd veldig god oppfølging hele veien. Viktig å føle at megler er "på". Alexander ga gode råd, samtidig som han er ydmyk for kundens innspill. Virker som om kompetansen er god.»

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer