Asker
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

Alexander Fossum

Alexander Fossum

Om meg

Kjøp og salg av bolig er for mange en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og emosjonelt. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte.
Svært mange av henvendelsene jeg mottar om salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg igjen. Jeg får også ofte henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente. Dette er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring. Jeg er også stolt av å ha ansvar for fag og kompetanse på et kontor med så mange dyktige meglere.
Jeg er født og oppvokst i Asker og har bodd her hele livet. Det å kunne formidle kvalitetene til akkurat ditt nabolag på en troverdig og unik måte, er svært viktig for meg. Som megler er jeg derfor en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter med mange erfaringer å dele.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Alexander er iderik, markedsorientert , har et meget behagelig vesen og inngir tillit. Dessuten er han pliktoppfyllende og humørfylt. Kan absolutt anbefale Alexander som ansvarlig enten det gjelder
Tidligere kunde
Alexander solgte vårt rekkehus i Asker. Vi kjøpte ny bolig med rask overtagelse før vi solgte, og det var derfor ønskelig med et hurtig salg av den gamle, samtidig som vi var travelt opptatt med jobb,
Tidligere kunde
Budrunden ble en demonstrasjon av et fabelaktig arbeid fra Alexanders side. Det hele kuliminerte med en salgspris 21% over takst og avsluttet dagen etter visning. Et resultat vi aldri hadde drømt om.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer