logo
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon

66 76 12 05

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er for mange en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og emosjonelt. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. 

Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg igjen. Jeg får også ofte henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente. Dette er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring. Jeg er også stolt av å ha ansvar for fag og kompetanse på et kontor med så mange dyktige meglere. 

Jeg er født og oppvokst i Asker og har bodd her hele livet. Det å kunne formidle kvalitetene til akkurat ditt nabolag på en troverdig og unik måte, er svært viktig for meg. Som megler er jeg derfor en stor ambassadør for lokalmijøets bokvaliteter med mange erfaringer å dele.
Dette sier kundene om meg
Alexander er iderik, markedsorientert , har et meget behagelig vesen og inngir tillit. Dessuten er han pliktoppfyllende og humørfylt. Kan absolutt anbefale Alexander som ansvarlig enten det gjelder kjøp eller salg av bolig.
Alexander solgte vårt rekkehus i Asker. Vi kjøpte ny bolig med rask overtagelse før vi solgte, og det var derfor ønskelig med et hurtig salg av den gamle, samtidig som vi var travelt opptatt med jobb, flytting og skolestart. Vi trengte derfor en solid megler som kunne håndtere salgsprosessen for oss på en effektiv og selvstendig måte. Alexander innfridde våre forventninger, og løste oppdraget på et raskt og grundig vis med et salg godt over prisantydning. Vi anbefaler Alexander til andre som søker en lignende opplevelse!
Budrunden ble en demonstrasjon av et fabelaktig arbeid fra Alexanders side. Det hele kuliminerte med en salgspris 21% over takst og avsluttet dagen etter visning. Et resultat vi aldri hadde drømt om.
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon 66761205
Mobil 93040668
Send epost

Lurer du på noe?

Alexander Fossum svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Asker

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Terje Tveit

Eiendomsmegler

Christine Kirkhorn

Eiendomsmegler

Ida Andresen Ugland

Eiendomsmegler

Truls Eirik Holm

Eiendomsmegler MNEF

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Medhjelper

Benedicte Margrethe Bratvold

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies