Tønsberg
Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Alexander Hassum

Om meg

Jeg har jobbet som megler siden 2009, er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Er engasjert, positiv og alltid klar for en utfordring!
Jeg har god erfaring med salg av de fleste type eiendommer, være seg tomt, fritidsboliger, leiligheter eller eneboliger.
Jeg er opptatt av at nettopp du skal oppnå best mulig resultat ved ditt boligsalg!
Det å sette av nok tid, legge en god strategi for markedsføring, visning og budrunde - er helt avgjørende for at du skal kunne gå ut av kontraktsmøte med et stort smil om munnen og tenke at dette var bra gjennomført!
Har god erfaring med de fleste type salgsoppdrag; hytter, tomter, leiligheter eller eneboliger. Ta kontakt eller kom innom kontoret for en hyggelig boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hadde brukt Hassum før og var veldig fornøyd. Var veldig opptatt av at det ikke skulle bli noe tull, og at alt forarbeid skulle gjøres ordentlig. Valgte derfor Hassum
Tidligere kunde
God kommunikasjon, tett oppfølging, redelighet og profesjonalitet. Han kom med gode og realistiske råd, samtidig at jeg følte at han hadde "guts" til å presse opp prisen. som hjalp oss veldig.
Tidligere kunde
Alexander er topp kvalitet. Han har kunnskap og evner som gjør at kunden får best mulig oppgjør og har et vesen som inngir tillit hos både selger og kjøper

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer