Bergen Sentrum
Eiendomsmeglerfullmektig / Salgskoordinator

Amalie Skjåstad

Amalie Skjåstad

Om meg

Kjøp og salg av bolig kan for de fleste oppleves som en omfattende og stressende prosess. For meg er det viktig at mine kunder føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen, uavhengig om man er på kjøper- eller selgersiden. Jeg er en engasjert megler som alltid setter kundene mine i fokus, og ønsker at du som kunde skal oppleve tillit, god oppfølging og verdifull rådgivning.
For meg er dette ikke bare en jobb, men en livsstil. Jeg er tilgjengelig til alle døgnets timer for å sikre meg at du som kunde føler deg trygg gjennom hele prosessen. Jeg ønsker at mine kunder skal se på meg som en investering, og for meg er det avgjørende at du som kunde har tillit til at jeg gjør mitt ytterste for å få din bolig solgt. For meg er hver bolig unik, og jeg gleder meg til hvert enkelt oppdrag.
Det viktigste for meg er å sikre kvalitet gjennom hele prosessen. Med min kompetanse og Krogsveen sine tjenester i ryggen er jeg sikker på at vi finner riktig kjøper for akkurat din bolig.
Ønsker du en engasjert megler som er opptatt av å yte det lille ekstra – ta kontakt eller kom innom for en hyggelig og uforpliktende prat!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer