Eiendomsmegler

André Ellefsen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Enten du skal kjøpe eller selge, så er hensikten med å bruke eiendomsmegler: megler skal "bære" prosessen hele veien fra start til mål. For meg handler god eiendomsmegling om best mulig markedskunnskap, god veiledningsevne, og god menneskelig forståelse. Det handler om samspillet mellom hva som gjelder i markedet, og hva mine kunder ønsker.  Jeg er bachelor utdannet i eiendomsmegling, og har god erfaring med å legge til rette for salg og kjøp. 

Jeg bor i Øvre Romerike, og dette store salgsområdet gir meg god "kontakt" med hva som til enhver tid gjelder i markedet.

Jeg liker å ha mange "baller" i luften, og så blir jeg veldig tilfreds med følelsen av å ha gjort en god jobb, gitt en god opplevelse til andre.

Jeg er klar!
Dette sier kundene om meg
Er det noe du kan trekke frem av det Andre Ellefsen gjorde som spesielt bra? Veldig flink til å ringe og informere, hyggelig og likandes kar.
Er det noe du kan trekke frem av det Andre Ellefsen gjorde som spesielt bra? Blid, hyggelig, hjelpende. Dette er grunnen til at han også får selge vår bolig nå som vi har kjøpt nytt.
Hva var hovedgrunnen til at du valgte Krogsveen og Andre Ellefsen? André virket veldig ryddig og trygg i yrket sitt.
Eiendomsmegler

André Ellefsen

Telefon 63940709
Mobil 93080529

Lurer du på noe?

André Ellefsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Jessheim

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sofia Boutani

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen