Sandefjord
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Andreas Haraldsen

Om meg

Jeg har arbeidet som eiendomsmegler i Sandefjord siden 2004. I løpet av min fartstid har jeg solgt over 1000 boliger i Sandefjord og omegn og opparbeidet verdifull erfaring. Jeg er godt kjent med markedet og arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din bolig.
Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg og jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente.
Ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Effektiv, rask, profesjonell, service-minded og tillitsvekkende megler som gjorde en fantastisk jobb for å selge boligen vår. Kunne ikke vært mer fornøyd med salgsprosessen.
Tidligere kunde
Han framstod som pålitelig, lyttende, effektiv, flink til å følge opp, holdt avtaler, kjente markedet godt, faglig dyktig, blid og positiv. Vi er særdeles godt fornøyd!
Tidligere kunde
Anbefaler Andreas Haraldsen hvis du/dere ønsker en engasjert og pålitelig megler. Jeg har følt meg godt ivaretatt som kunde fra salgsprosessen begynte til siste slutt.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer