Eiendomsmeglerfullmektig

Andreas Hoppestad

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Jeg er en engasjert og effektiv megler som virkelig brenner for jobben min. Det viktigste for meg er at du som selger føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen fra A til Å.
- Krogsveens beste fullmektig på salg i September og November 2020 og Januar 2021
- Krogsveens beste fullmektig på oppdrag inn i Oktober 2020
- Krogsveens beste fullmektig på boligsøkerregister i Juli og November 2020 og Mars 2021
- Flest tips til bank i Krogsveen Januar og Mars 2021
Når du skal selge bolig er det en av de viktigste avgjørelsene i livet. Eiendommen din er blitt gjennom årene formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser.
Gjennom min kjennskap i Grenlandsområde og på fjellet har jeg et bredt kontaktnettverk som gjør at jeg kommer i kontakt med store mengder av kunder. Dette, sammen med Krogsveens markedsføring og boligkjøperregister har vi kjøper til akkurat din bolig!
Velger du meg som megler får du en profesjonell megler som alltid gir 100%, strukturert, få mest mulig ut av boligen din og ivareta deg som selger på best mulig måte.
Jeg bygger opp hele salgsprosessen gjennom en effektiv og gjennomført salgsstrategi - som skreddersys til akkurat din bolig. Jeg er alltid tilgjengelig og er opptatt av at du får en tett oppfølging fra A-Å.
På fritiden er jeg en aktiv mann som også spiller fotball i Pors Grenland.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer