Sandefjord
Eiendomsmegler

Andreas S. Bjønnes

Andreas S. Bjønnes

Om meg

Som din megler vil jeg arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din eiendom. Det er viktig for meg at kunden føler seg godt ivaretatt i løpet av hele prosessen. Kjøp og salg av bolig er en av de større stegende du tar i livet, og påvirker deg både økonomisk og følelsesmessig. Dersom du ønsker en engasjert megler som bryr seg, jobber strukturert og brenner for faget eiendomsmegling - er jeg den rette megleren for deg!
Jeg er født og oppvokst i Sandefjord. Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Høyskolen i Telemark. Hos Krogsveen har jeg arbeidet siden 2008, som Eiendomsmegler. I løpet av min tid i bransjen har jeg opparbeidet meg verdifull erfaring som skal komme mine kunder til gode. Jeg er godt kjent med både bolig-og fritidseiendoms markedet i Sandefjord.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Det at han fikk dette til så fort som jeg hadde håpt på var helt suverent. God oppfølging fra første stund. Det har vært veldig enkelt å være boligselger med så god oppfølging som jeg fikk herfra"
Tidligere kunde
"Blid og hyggelig og holdt meg orientert hele veien, samt at han virket interessert i å oppnå best mulig pris for meg"
Tidligere kunde
"Andreas gir et godt, avbalansert syn på prosjektet, noe som gir både kjøper og selger tillit. Han er flink til å holde oss oppdatert om hva som foregår"

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer