Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Telefon

66969405

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg ønsker å bistå mine kunder på aller beste måte og legger stor innsats i å nå våre felles mål. 

Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har over 15 års erfaring i bransjen, nå som eiendomsmegler og fagansvarlig, tidligere også som daglig leder. Jeg kan vise til meget gode resultater og et godt renommè. 

Jeg er oppvokst og bosatt på Nesodden og har særdeles god lokalkunnskap, et stort kontaktnett og følger nøye med på markedsets endringer i området. 

Jeg er en sosial og aktiv person som får påfyll av energi fra gode venner, familie, utfordringer og spennende opplevelser. 

Dette sier kundene om meg
Jeg kontaktet Krogsveen for å selge leiligheten for mine foreldre via fullmakt. Anniken Øderud fulgte meget godt opp gjennom hele salgsprosessen. Hun var behjelpelig med å presentere boligen på en best mulig måte. Løste de formelle utfordringene med salg via fullmakt på en glimrende måte. Som selger følte jeg meg trygg på at boligen ble eksponert optimalt. Under salgsprosessen og etter kontraktsinngåelsen viste hun omsorg for både kjøper og selger, slik en god mellommann skal gjøre det. - Advokat Anne Holst
Anniken er en svært dyktig og profesjonell megler. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Jeg har både kjøpt og solgt hus gjennom henne. Hun er også kunnskapsrik og veldig behagelig å samarbeide med. - Advokat Torstein Arendt
Hva kunne Anniken Øderud gjort bedre? Ingen ting. Er det noe du kan trekke frem av det Anniken Øderud gjorde som spesielt bra? Rolig, trygg i jobben og forståelse for at det også er en tøff prosess å selge. - Mikaelsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Telefon 66969405
Mobil 99103701

Lurer du på noe?

Anniken Øderud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nesodden

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Nina Bøe

Eiendomsmegler

Frederik Lund Vang

Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Salgskoordinator/Medhjelper

Annette Smith