Nesodden
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Anniken Øderud

Anniken Øderud

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Jeg ønsker å bistå mine kunder på aller beste måte og legger stor innsats i å nå våre felles mål.
Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har 20 års erfaring i bransjen som eiendomsmegler, nå som Daglig leder, Eiendomsmegler og Fagansvarlig. Jeg kan vise til meget gode resultater og et godt renomè.
Jeg er oppvokst og bosatt på Nesodden og har særdeles god lokalkunnskap, et stort kontaktnett og følger nøye med på markedets endringer i området.
Jeg er en sosial og aktiv person som får påfyll av energi fra gode venner, familie, utfordringer og spennende opplevelser.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Anniken er en svært dyktig og profesjonell megler. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Jeg har både kjøpt og solgt hus gjennom henne. Hun er også kunnskapsrik og veldig behagelig å samarbeide
Tidligere kunde
Jeg kontaktet Krogsveen for å selge leiligheten for mine foreldre via fullmakt. Anniken Øderud fulgte meget godt opp gjennom hele salgsprosessen. Hun var behjelpelig med å presentere boligen på en

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer