Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Telefon

55610010

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Etter mange år i bransjen har jeg bygget opp verdifull erfaring om markedet i Bergen og er klar for å møte ethvert salgsoppdrag. Målrettet markedsføring sammen med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter både før og etter visning er avgjørende for oppnå høyest mulig pris samt en god prosess.

Salg av bolig er en stor begivenhet for mange og kan ofte virke noe forvirrende. I Krogsveen har vi lagt denne reisen opp slik at det skal bli så enkelt som mulig for deg som kunde.


Selv er jeg født og oppvokst i Bergen og er en stor ambassadør for solskinnsbyen vår!

Fritiden tilbringes med venner og familie, opp og ned de berømte fjellene våre, eller løpende på turstiene som finnes overalt.
Dette sier kundene om meg
Jeg har vært svært fornøyd med Are Fotland. Han var veldig engasjert, jobbet hardt med å selge huset med flere private visninger og holdt meg oppdatert under hele prosessen. Han svarte fort på alle mine henvendelser og virket oppriktig opptatt av å hjelpe meg til å få beste pris for huset.
Are har vært aktiv og "på ballen" gjennom hele prosessen, fra første innsalgsmøte via visiningsforberedelser, visninger og kontraktssignering i etterkant av salget. Vi er (nok en gang) veldig fornøyde med jobben han har utført for oss! Veldig flink til å følge opp interessenter, både før og etter budrunden.
God oppfølging, profesjonell, følte meg alltid trygg på et godt salg og en god prosess. Følte også at saken min ble jobbet med uavhengig av meg, noe som lot meg holde på med mitt mellom visninger og andre milepæler.
Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Telefon 55610010
Mobil 93292462

Lurer du på noe?

Are Fotland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Amalie Skjåstad

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke