Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Etter mange år i bransjen har jeg bygget opp verdifull erfaring om markedet i Bergen og er klar for å møte ethvert salgsoppdrag. Målrettet markedsføring sammen med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, både før og etter visning, er avgjørende for oppnå høyest mulig pris samt en god prosess.

Salg av bolig er en stor begivenhet for mange og kan ofte virke noe forvirrende. I Krogsveen har vi lagt denne reisen opp slik at det skal bli så enkelt som mulig for deg som kunde.

Selv er jeg født og oppvokst i Bergen og er en stor ambassadør for solskinnsbyen vår!

Fritiden tilbringes med venner og familie, opp og ned de berømte fjellene våre, eller løpende på turstiene som finnes overalt.
Dette sier kundene om meg
- Svarte på henvendelser på svært kort tid. - Ringte jevnlig og oppdaterte oss.Var realistisk fra start i forhold til markedet slik at vi fikk justert ned forventningene våre. - Solgte huset til prisantydning til tross for kun en budgiver. - Viste god forhandlingsevne.
1. Serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert og realistisk. 2. Strukturert og flink til å ringe raskt og informere om oppdaterte opplysninger. 3. Han fremstod hele tiden som profesjonell, vennlig og interessert i å få en best mulig pris.
Are har vært aktiv og "på ballen" gjennom hele prosessen, fra første innsalgsmøte via visiningsforberedelser, visninger og kontraktssignering i etterkant av salget. Vi er (nok en gang) veldig fornøyde med jobben han har utført for oss! Veldig flink til å følge opp interessenter, både før og etter budrunden.
Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Telefon 55610010
Mobil 93292462

Lurer du på noe?

Are Fotland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Trainee/Visningsansvarlig

Amalie Skjåstad

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke