Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

Åsmund Kvamme

Åsmund Kvamme

Om meg

Eiendomsmegler som brenner for å skape den beste kundeopplevelsen i forbindelse med boligbytte!
Jeg jobber som eiendomsmegler i Bergen sentrum, med fokus på salg av alle type eiendommer med spesielt fokus på bolig og fritidsmarkedet.
Fra kundene får jeg tilbakemelding på at jeg er faglig sterk, samtidig som jeg er dyktig på å forhandle frem et optimalt resultat.
I 2009 startet jeg meglerstudiene ved Handelshøyskolen BI Bergen ved siden av studiene jobbet jeg som medhjelper i Utleiemegleren.
Som ferdigutdannet i 2012 startet jeg som som eiendomsmeglerfullmektig i DNB Eiendom og igjennom målrettet arbeid ble jeg fort en av regionens mest omsettende meglere.
Etter 5 år gikk ferden videre til Eiendomsmegler Vest i 2017 før jeg i 2022 ble en del av Krogsveen sitt team i Bergen sentrum.
Jeg er stolt av å jobbe i Krogsveen som har som mål å gjøre boligreisen så enkel som mulig. I Krogsveen samarbeider vi tett med bransjens beste fotografer, takstmenn og stylister. Vi kan også våre kunder som trenger vaskehjelp, håndverker, flyttebyrå eller lagerhotell. Entusiasme og god formidlingsevne er en suksessfaktor for et godt boligsalg.
Ved å velge meg som din eiendomsmegler kan du føle deg trygg på at jeg vil presentere boligen din best mulig, slik at vi får flest mulig interessenter på visning som igjen fører til flere budgivere og høyest mulig salgspris.
Jeg har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil. Grundighet og oppfølging av hver eneste kunde er avgjørende for et godt samarbeid. Jeg har kan vise til solide referanser fra tidligere kjøpere og selger.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer