Trondheim
Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Benjamin Strøm Solli

Om meg

Kjøp og salg av eiendom er stort sett den største økonomiske transaksjonen folk flest gjør, og kan for mange være en følelsesmessig Berg- og Dalbane. Da er det viktig å velge Eiendomsmegleren som forvalter din formue på en best mulig måte.
Jeg har 14 års erfaring som Eiendomsmegler i Trondheim, og mitt største mål er å gjøre boligreisen for deg så enkel og trygg som overhode mulig. Jeg ønsker fornøyde kunder hver gang!
Jeg har 6 års utdanning fra BI Trondheim - hvor av 3 år Eiendomsmegling, og 3 år Markedsføring.
Jeg stiller høye krav til hvordan jeg ønsker å presentere et boligsalg. Min misjon er å være boligens markedsfører. Dess mer opplevd verdi man klarer å skape, dess mer betalingsvillig vil også en potensiell boligkjøper være. Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat om du ønsker å høre mer om hva som er avgjørende for å oppnå et godt og trygt boligsalg, og en høyest mulig salgspris.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Skal du selge bolig i Trondheim behøver du ikke å lete mer. Benjamin Solli er en profesjonell, engasjert og meget hyggelig megler som innfridde alle våre forventninger i forbindelse med salg av bolig.
Tidligere kunde
Det hastet med å få solgt min leilighet, da den jeg skulle flytte inn i, ble ferdig 6 uker før tiden. Ble lettere stresset, men megler beroliget meg med at dette skulle gå helt greit. Så da overlatte
Tidligere kunde
Vi valgte Benjamin etter anbefaling fra flere kjente. Han tok seg god tid i møte med oss. Får inntrykk av at han er ærlig, og at han legger ned mye arbeid i det han gjør. Han stilte opp på 2

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer