logo
Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Telefon

73 89 69 06

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Kjøp og salg av eiendom er stort sett den største økonomiske transaksjonen folk flest gjør i løpet av livet, og kan for mange være en følelsesmessig Berg- og Dalbane. Da er det viktig å velge Eiendomsmegleren som forvalter din formue på en best mulig måte. 

Jeg har over 11 års erfaring som Eiendomsmegler i Trondheim, og mitt største mål er å gjøre boligreisen for deg så enkel og trygg som overhode mulig. Jeg ønsker fornøyde kunder hver gang! 

Jeg har 6 års utdanning fra BI Trondheim - hvor av 3 år Eiendomsmegling, og 3 år Markedsføring. 

Jeg stiller høye krav til hvordan jeg ønsker å presentere et boligsalg. Min misjon er å være boligens markedsfører. Dess mer opplevd verdi man klarer å skape, dess mer betalingsvillig vil en potensiell boligkjøper være. Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat om du ønsker å høre mer om hva som er avgjørende for å oppnå et godt og trygt boligsalg, og en høyest mulig salgspris.  
Dette sier kundene om meg
Skal du selge bolig i Trondheim behøver du ikke å lete mer. Benjamin Solli er en profesjonell, engasjert og meget hyggelig megler som innfridde alle våre forventninger i forbindelse med salg av bolig. Imponerende effektiv siden vi ønsket å selge vår bolig på kort varsel etter ferien, uten at det gikk utover kvaliteten mht. annonsering, oppfølging og informasjon underveis. Vi gir Benjamin Solli de beste anbefalinger og kommer helt klart til å anbefale han til andre, samt bruke han eventuelt ved en senere anledning
Det hastet med å få solgt min leilighet, da den jeg skulle flytte inn i, ble ferdig 6 uker før tiden. Ble lettere stresset, men megler beroliget meg med at dette skulle gå helt greit. Så da overlatte jeg alt ansvar til han, med senka skuldre. Alt skjedde veldig fort, og han gjorde jobben sin, og holdt meg informert hele tiden. Leiligheta ble solgt, dagen etter visning, noe jeg selvfølgelig var veldig glad for. Følte hele tiden at megler visste hva han holdt på med, og har erfaring så det holder. Han er tydelig, positiv, hyggelig og flink. Kommer til å anbefale han til andre. Hilsen Anita
Vi valgte Benjamin etter anbefaling fra flere kjente. Han tok seg god tid i møte med oss. Får inntrykk av at han er ærlig, og at han legger ned mye arbeid i det han gjør. Han stilte opp på 2 privatvisninger, i tillegg til selve visningsdagen hos oss. Vi er veldig fornøyde!
Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Telefon 73896906
Mobil 98070657
Send epost

Lurer du på noe?

Benjamin Strøm Solli svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Trondheim

Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Eiendomsmegler

Rune Selven

Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Eiendomsmegler/Prosjektkoordinator

Frantz K. R. Peckel

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristoffer Nilsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Jønland

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Trainee

Elise Småøien Flatjord

Trainee

Thatsanee Hugosson

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies