Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Saubrekka

Telefon

35932405

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Kjøpe og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå heøyest mulig pris. 

Jeg er en erfaren og aktiv eiendomsmegler som jobber med å få mest mulig betalt for hver enkelt eiendom jeg selger. Selger og kjøper skal ha en god opplevelse ved å benytte krogsveen ved eiendomshandel. Jeg jobber med bolig og fritidsmarkedet og har tilgang til kjøpere i gjennom vårt boligsøkerregister. Velkommen til eiendoms prat.

Jeg var en liten gutt som har vokst opp i Grenland og så levd hele mitt liv her. Har meget god lokal kunnskap/kjennskap til Grenlansområdet. Er engasjert i hva som skjer i boligmarkedet og evntuelt ny bolig bygging. 

På fritiden er jeg opptatt av og med min familie og venner. Har også stor glede av og dra på mine hytter sommer ved sjøen og fjellet på vinteren, jeg er også mye ute i skog og mark.  Jeg er aktiv storvilt jeger. Dette gir meg påfyll av god energi.
Dette sier kundene om meg
Salget av min eiendom ble gjennomført på kort tid , i stor grad pga en meget dyktig megler! Oppfølgingen, tilbakemeldinger og forslag før salget var meget verdifull for oss. Gjennomføring av visning og budrunde ble også utført på en meget profesjonell måte. Likeledes har samarbeidet etter salget var veldig hyggelig og profesjonell. Saubrekka har tidligere solgt 2 hus for meg på samme profesjonelle og hyggelige måte. Saubrekka virker meget trygg på det arbeidet han utfører og dette smitter over på selger og kjøper. Skal jeg selge på nytt er jeg ikke i tvil om hvem jeg vil velge! Bjørn Suabrekka anbefales på det sterkeste!
Hva var hovedgrunnen til at du valgte Krogsveen og Bjørn Saubrekka? Kjenner til flere han har solgt for som har vært svært fornøyde!!
Lang og god erfaring i bransjen, kom med gode råd og innspill. Profesjonell, god service og oppfølging. Anbefales.
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Saubrekka

Telefon 35932405
Mobil 95832059

Lurer du på noe?

Bjørn Saubrekka svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Porsgrunn

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Kurt Thingstad

Eiendomsmegler MNEF

Torbjørn Meli

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Beate Tørre

Eiendomsmeglerfullmektig

Jeanette Berg

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Saubrekka

Trainee/Medhjelper

Guro Borsodi Bakka

Trainee/Medhjelper

Vilde Marie Kittelsen