Fredrikstad
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Bjørnar Brynildsen

Bjørnar Brynildsen

Om meg

Å skulle kjøpe eller selge bolig er en viktig og stor avgjørelse både økonomisk og følelsesmessig for folk flest. Derfor er det viktig at man føler seg trygg gjennom hele prosessen og får den bistanden som trengs for å ta de rette valgene.
Ved å kombinere målrettet markedsføring og en aktiv oppfølging av alle våre kunder, har jeg, som megler med over 20 års erfaring, en målsetning om å alltid gjøre mitt beste slik at kunden blir fornøyd. Og fornøyde kunder er de beste ambassadørene vi kan ha.
Selv er jeg født og oppvokst på Torp, hvor jeg også har bodd i mange år. Jeg har i tillegg bodd en periode på Rolvsøy, og de siste årene har Kråkerøy vært hjemstedet mitt. Dermed kan jeg si at jeg er godt kjent i hele Fredrikstad, både privat og profesjonelt, og jeg vet hva slags kvaliteter de forskjellige områdene i kommunen har.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Han var til mye hjelp og viste mye forståelse da salget av bolig havnet rundt fødselstidspunktet mitt. Han hjalp å tilrettelegge slik at salgsprossessen og overtakelsen gikk bra. Han var også veldig
Tidligere kunde
Tok seg god tid på visningen. Var alltid tilgjengelig når jeg ringte for å spørre om noe. Like blid og imøtekommende hver gang, og husket det vi hadde pratet om sist, viste ekte interesse.
Tidligere kunde
Imøtekommende ved alle henvendelser og han imponerer med sin faglige kunnskap som er viktig for å føle seg ivaretatt i hele prosessen, fra spørsmål om visning, selve visningen og all informasjon og

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer