logo
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Bjørnar Brynildsen

Telefon

69 38 32 60

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Å skulle kjøpe eller selge bolig er en viktig og stor avgjørelse både økonomisk og følelsesmessig for folk flest. Derfor er det viktig at man føler seg trygg gjennom hele prosessen og får den bistanden som trengs for å ta de rette valgene. 
 
Ved å kombinere målrettet markedsføring og en aktiv oppfølging av alle våre kunder, har jeg, som megler med over 20 års erfaring, en målsetning om å alltid gjøre mitt beste slik at kunden blir fornøyd. Og fornøyde kunder er de beste ambassadørene vi kan ha. 
 
Selv er jeg født og oppvokst på Torp, hvor jeg også har bodd i mange år. Jeg har i tillegg bodd en periode på Rolvsøy, og de siste årene har Kråkerøy vært hjemstedet mitt. Dermed kan jeg si at jeg er godt kjent i hele Fredrikstad, både privat og profesjonelt, og jeg vet hva slags kvaliteter de forskjellige områdene i kommunen har.
Dette sier kundene om meg
Han var til mye hjelp og viste mye forståelse da salget av bolig havnet rundt fødselstidspunktet mitt. Han hjalp å tilrettelegge slik at salgsprossessen og overtakelsen gikk bra. Han var også veldig flink til å gi oppdateringer og råd i forbindelse med budrunden.
Tok seg god tid på visningen. Var alltid tilgjengelig når jeg ringte for å spørre om noe. Like blid og imøtekommende hver gang, og husket det vi hadde pratet om sist, viste ekte interesse.
Imøtekommende ved alle henvendelser og han imponerer med sin faglige kunnskap som er viktig for å føle seg ivaretatt i hele prosessen, fra spørsmål om visning, selve visningen og all informasjon og besvarte henvendelser i etterkant av visningen. Også i kontraktsmøtet var kvaliteten på like høyt nivå.
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Bjørnar Brynildsen

Telefon 69383260
Mobil 91803688
Send epost

Lurer du på noe?

Bjørnar Brynildsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Fredrikstad

Daglig Leder/ Eiendomsmegler MNEF

Morten Stene

Eiendomsmegler

Tanya Reed

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Bjørnar Brynildsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Subhija Tiro

Eiendomsmeglerfullmektig

Jørgen Sande Johansen

Trainee

Per-Espen Omberg

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies