Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Vi var utrolig fornøyde med Camilla, og vil gjerne anbefale henne på det varmeste. Vi kommer garantert til å bruke henne igjen. Hun var hele tiden tilgjengelig og effektiv slik at vi fikk gjort alt det nødvendige i forkant av salget og hun viste et imponerende engasjement i underveis i prosessen. Kunne ikke vært mer fornøyd.
Camilla er både imøtekommende og fleksibel. Hun tok oppdraget veldig seriøst og var mer eller mindre alltid tilgjengelig til å svare raskt på spørsmålene som dukket opp i løpet av prosessen. I tillegg til at hun kom med svært gode råd underveis. Prosessen i seg selv var smertefri for min del og jeg fikk et godt inntrykk av alle involverte parter. Det tok under tre uker fra første kontakt til salget var gjennomført, og det til en hyggelig pris, noe jeg var veldig fornøyd med. Alt i alt, jeg er glad for at jeg valgte Camilla og ville gjort det igjen uten å nøle.
Camilla gjorde en svært god jobb med salget av leiligheten min. Hun hadde en offensiv stil mtp salgsprosessen samtidlig som hun ga gode råd og var flink til å ha en løpende dialog med meg som selger.
Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Telefon 21045005
Mobil 92889462

Lurer du på noe?

Camilla Bjerke Olsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Røa

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

William Wong

Eiendomsmeglerfullmektig / Salgskoordinator

Anniken Bock- Svendsen