Røa
Daglig leder/Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Camilla Bjerke Olsen

Om meg

Mitt mål med salgsprosessen er at du som selger skal bli fornøyd. Jeg skal leve opp til dine forventninger - og enda litt mer. Dine ønsker i kombinasjon med min profesjon skal lede til en skreddersydd prosess.
Ingenting skal overlates til tilfeldighetene, og alle valg blir nøye gjennomtenkt. Alt fra når vi bør ha fotografering og hvordan vi bør fremstille dette objektet, til når det lønner seg å gå ut på markedet. Oppfølging er en av tingene jeg setter høyest. I en prosess som for mange oppleves stressende og nervepirrende, skal du føle deg trygg og ivaretatt. Jeg vil alltid være tilgjengelig for spørsmål.
Mine kollegaer beskriver meg som en effektiv, engasjert og omsorgsfull person. Velger du meg får du en sulten megler med masse stå-på-vilje.
"Vi var utrolig fornøyde med Camilla, og vil gjerne anbefale henne på det varmeste. Vi kommer garantert til å bruke henne igjen. Hun var hele tiden tilgjengelig og effektiv slik at vi fikk gjort alt det nødvendige i forkant av salget og hun viste et imponerende engasjement i underveis i prosessen. Kunne ikke vært mer fornøyd."

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi var utrolig fornøyde med Camilla, og vil gjerne anbefale henne på det varmeste. Vi kommer garantert til å bruke henne igjen. Hun var hele tiden tilgjengelig og effektiv slik at vi fikk gjort alt
Tidligere kunde
Camilla er både imøtekommende og fleksibel. Hun tok oppdraget veldig seriøst og var mer eller mindre alltid tilgjengelig til å svare raskt på spørsmålene som dukket opp i løpet av prosessen. I tillegg
Tidligere kunde
Camilla gjorde en svært god jobb med salget av leiligheten min. Hun hadde en offensiv stil mtp salgsprosessen samtidlig som hun ga gode råd og var flink til å ha en løpende dialog med meg som selger.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer