logo
Daglig leder/Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Telefon

21 04 50 05

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Mitt mål med salgsprosessen er at du som selger skal bli fornøyd. Jeg skal leve opp til dine forventninger - og enda litt mer. Dine ønsker i kombinasjon med min profesjon skal lede til en skreddersydd prosess.

Ingenting skal overlates til tilfeldighetene, og alle valg blir nøye gjennomtenkt.  Alt fra når vi bør ha fotografering og hvordan vi bør fremstille dette objektet, til når det lønner seg å gå ut på markedet. Oppfølging er en av tingene jeg setter høyest. I en prosess som for mange oppleves stressende og nervepirrende, skal du føle deg trygg og ivaretatt. Jeg vil alltid være tilgjengelig for spørsmål.

Mine kollegaer beskriver meg som en effektiv, engasjert og omsorgsfull person. Velger du meg får du en sulten megler med masse stå-på-vilje.


"Vi var utrolig fornøyde med Camilla, og vil gjerne anbefale henne på det varmeste. Vi kommer garantert til å bruke henne igjen. Hun var hele tiden tilgjengelig og effektiv slik at vi fikk gjort alt det nødvendige i forkant av salget og hun viste et imponerende engasjement i underveis i prosessen. Kunne ikke vært mer fornøyd."
Dette sier kundene om meg
Vi var utrolig fornøyde med Camilla, og vil gjerne anbefale henne på det varmeste. Vi kommer garantert til å bruke henne igjen. Hun var hele tiden tilgjengelig og effektiv slik at vi fikk gjort alt det nødvendige i forkant av salget og hun viste et imponerende engasjement i underveis i prosessen. Kunne ikke vært mer fornøyd.
Camilla er både imøtekommende og fleksibel. Hun tok oppdraget veldig seriøst og var mer eller mindre alltid tilgjengelig til å svare raskt på spørsmålene som dukket opp i løpet av prosessen. I tillegg til at hun kom med svært gode råd underveis. Prosessen i seg selv var smertefri for min del og jeg fikk et godt inntrykk av alle involverte parter. Det tok under tre uker fra første kontakt til salget var gjennomført, og det til en hyggelig pris, noe jeg var veldig fornøyd med. Alt i alt, jeg er glad for at jeg valgte Camilla og ville gjort det igjen uten å nøle.
Camilla gjorde en svært god jobb med salget av leiligheten min. Hun hadde en offensiv stil mtp salgsprosessen samtidlig som hun ga gode råd og var flink til å ha en løpende dialog med meg som selger.
Daglig leder/Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Telefon 21045005
Mobil 92889462
Send epost

Lurer du på noe?

Camilla Bjerke Olsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Røa

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Daglig leder/Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

William Wong

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies